De 10 mooiste uitspraken van Michelle Obama

10 mooiste uitspraken Michelle Obama

Na acht jaar nemen we afscheid van Michelle Obama, een van de meest inspirerende presidentsvrouwen van de Verenigde Staten. Wij hebben de 10 mooiste uitspraken van haar op een rijtje gezet. We beginnen bij nummer 10.

#10

. ‘Wat kinderen moeten weten: wacht niet totdat er op iemand naar je toe komt die jou vertelt dat je bijzonder bent, want het kan zomaar zijn dat diegene nooit komt.’

#9. ‘Ik zeg altijd dat vrouwen moeten aantrekken waar ze zich goed in voelen. Dat probeer ik ook altijd te doen.’

#8. ‘Je kunt geen beslissingen maken die gebaseerd zijn op angst en de mogelijkheid op wat er eventueel kan gaan gebeuren.’

#7. ‘Succes telt niet als je het niet eerlijk hebt verdiend.’

#6. ‘Eigenlijk zou je altijd drie vrienden in je leven moeten hebben. Eén die vooruit loopt, tegen wie je opkijkt en die je wil volgen; één die naast je loopt en die bij elke stap van je reis bij je is, één op wie je kunt terugvallen en mee kunt nemen als de weg is geplaveid.’

10 mooiste uitspraken Michelle Obama

#5. ‘Als je een gezonde vrouw wil zijn dan draait het niet om het staan op een weegschaal of het opmeten van je taille. We moeten ons concentreren op wat echt belangrijk is – op hoe we ons voelen en hoe we over onszelf denken.’

#4. ‘De liefde van mijn moeder is altijd een drijvende kracht geweest voor onze familie. En wat zo bijzonder is, is dat ik haar integriteit, haar barmhartigheid, haar intelligentie, terugzie in mijn dochters.’

#3. ‘Mijn belangrijkste titel is Chef Mama. Mijn dochters zijn nog steeds het hart van mijn hart en het centrum van mijn wereld.’

#2. ‘Het was de grootste eer van mijn leven om jullie First Lady te zijn, en ik hoop dat ik jullie trots heb gemaakt.’

#1. ‘Ik ga niet voor het presidentschap. Nee, nee, dat ga ik echt niet doen.’

Bronnen: everydaypowerblog.com, brainyquote.com
Beeld:  Kopfoto:Matteo Chinellato / Shutterstock, Debby Wong / Shutterstock

Deel artikel

Ook leuk


Bewegen Body & Mind Gezond Goed nieuws
18 september 2016

4x zo wordt hardlopen net even een stukkie leuker


Brein Doen Gezond Uitgaan Voeding
4 mei 2016

Food- en mindfestivals: waar moet je zijn? Deel 2!


Advies Body & Mind Gezond
4 september 2016

Zo geniet jij optimaal van je zondagavond


Achter de schermen Gezond Goed nieuws
27 mei 2016

WENDY #7: een gezond lijf!


Bewegen Body & Mind Gezond
7 november 2016

6x waarom sporten op maandag een must is


Doen Gezond Koken Voeding
13 september 2016

Koken met aanbiedingen: Gevulde pita’s met vega-balletjes