10x dit doe je in een gelukkige relatie

[verliefd] shutterstock_254652073
Heb jij een partner en ben je helemaal hoteldebotel? Dan herken je vast deze tien punten die gelukkige stelletjes doen. Lees ze even rustig door, zwijmel weg en geef je partner een dikke pakkerd zodra je ‘m weer ziet!

1. Jullie gaan tegelijk naar bed

Wat is het nut om wakker te blijven als je liefje al prinsheerlijk ligt te slapen?

2. Jullie hebben gezamenlijke interesses

Je hoeft niet alles leuk te vinden wat je partner leuk vindt, maar het is wel fijn als jullie één of meerdere dezelfde hobby’s hebben. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld allebei een bioscooppas aanschaffen en elke week een filmpje pakken samen.

3. Je focust meer op de goede dan slechte kanten van je partner

Niemand is perfect, ook je partner niet (nou ja, niet altijd). Maar omdat je zoveel van ‘m houdt, focus je niet op de gebreken, maar juist op zijn mooie kanten. Wanneer je ‘m dan toch wil aanspreken op zijn mindere kwaliteiten, benader dit dan positief.

4. Jullie wandelen hand in hand

[verliefd] shutterstock_132049748
Dit is een prachtig gebaar van eenheid en liefde. En het heeft een positief effect op voorbijgangers op straat.

5. Jullie geven elkaar knuffels

Niet alleen zoenen is hartstikke fijn (en heel gezond!), elkaar een knuffel geven is ook een mooi teken van dat je blij bent elkaar (weer) te zien. Na een lange dag werken is er niets fijner dan thuis te komen bij een partner die je met open armen staat op te wachten (en de maaltijd al op het vuur heeft staan).

6. Jullie vertrouwen en vergeven elkaar

Vertrouwen hebben in elkaar is een van de belangrijkste dingen in een relatie. Negatieve emoties als wantrouwen zijn geen bouwstenen voor een lang en gelukkig leven samen.

Binnen je relatie moet je problemen ook uit kunnen praten. Gooi al je gedachten en gevoelens op tafel en houd niets achter, want anders kan dit aan je gaan knagen en dat komt de relatie niet ten goede. Onthoud altijd: je partner is je vriend, niet je vijand.

7. Jullie zeggen ‘ik hou van je’ en ‘fijne dag’

Begin elke ochtend goed door tegen je partner te zeggen dat je van ‘m houdt. Dat tovert een lach op zijn gezicht en dus ook op ’t jouwe! Wens elkaar ook altijd een fijne dag, want je weet nooit wanneer je elkaar weer spreekt.

8. Jullie wensen elkaar elke avond welterusten

[verliefd] shutterstock_99954422
En jullie gaan nooit met ruzie naar bed!

9. Jullie tonen oprechte interesse in elkaar

Dit doe je door aan ’t einde van de dag te vragen hoe zijn dag was (en door te vragen!), maar ook door in de loop van de dag bijvoorbeeld even een kort appje te sturen hoe alles gaat. Andersom doet ‘ie dat natuurlijk ook.

10. Jullie zijn trots op elkaar

Toch? <3

Bron: Huffington Post
Beeld: Shutterstock
Deel artikel