12 dingen die een man in één klap onweerstaanbaar maken

man onweerstaanbaarNatuurlijk hebben we allemaal onze voorkeur als het om mannen gaat, maar toch zijn er dingen die wij vrouwen allemaal onweerstaanbaar vinden. Het zijn van die kleine momenten van geluk, als je op straat zo’n exemplaar tegen het lijf loopt. Die geluksmomenten moeten we toch even op een rijtje zetten! Mis jij iets in deze lijst? Deel dit met ons op social media!man onweerstaanbaar1. Mannen in de keuken

Liefde gaat door de maag, dus een man die meer dan een ei kan bakken, scoort punten. Maar een man die talent heeft in de keuken en echt weet hoe je ‘comfort food’ klaarmaakt, is echt onweerstaanbaar.

man onweerstaanbaar

2. Mannen met kleine dieren

Puppy’s en kittens hebben natuurlijk al een hele hoge aaibaarheidsfactor, maar mannen die spelen of knuffelen met zulke babybeesten maken ze nog schattiger. En oh, wat zouden wij graag zo’n klein diertje in de sterke armen van zo’n man zijn.

man onweerstaanbaar

3. Mannen met een baby in een draagzak

Natuurlijk is er een moeder in het leven van de baby en dat willen we ook zo houden, maar stiekem vergeten we haar even als we een man met een baby in een draagzak of draagdoek zien lopen.

man onweerstaanbaar

4. Mannen in een simpel wit t-shirt en een jeans

Een smetteloos wit t-shirt en een jeans, can’t go wrong with that. Knappe mannen die deze combinatie aantrekken zijn onmiddellijk onweerstaanbaar, zeker als de keuze valt op een shirt met een lage v-hals.

man onweerstaanbaar

5. Mannen met een goede baard

Er was een tijd dat mannen gladgeschoren over straat moesten, maar tegenwoordig kunnen we niet zonder ‘de baard’. Hij kan jongensachtig zijn of net dat beetje extra mannelijkheid geven, nonchalant of juist strak gestyled. Feit blijft dat bijna elke man ‘m kan hebben en baarden woest aantrekkelijk zijn.

man onweerstaanbaar

6. Man in pak

Voor een chique feest, een avondje cultuur happen of een dag op kantoor; kleren maken de man. Mannen in een goed gesneden pak zijn vanzelfsprekend knapper. Helemaal onweerstaanbaar is de klassieke combinatie tussen mysterieus zwart en smetteloos wit.

man onweerstaanbaar

7. De intellectuele man

Hij leest, liefst met bril, en weet waarover hij praat in een goed gesprek. Hij kent poëzie uit z’n hoofd en kent de klassiekers. Deze man is vaak woest aantrekkelijk, zonder dat hij het door heeft.

man onweerstaanbaar

8. Mannen met bloemen

Een bos bloemen maakt niet alleen je kamer mooier, maar ook de man die ze geeft. Er is alleen wel een belangrijke boodschap voor alle bloemen kopende mannen: het bosje van de supermarkt haalt het niet bij een goede bos van een echte bloemist.

man onweerstaanbaar

9. Mannen met een prachtige glimlach

Mannen kunnen zo’n onweerstaanbare glimlach hebben, zo’n lach die alles en toch niets zegt. Het effect is dat wij twijfelend toekijken en wegdromen over wat hij zou kunnen denken…

man onweerstaanbaar

10. Hardlopende mannen zonder shirt

Een sportieve man is aantrekkelijk, maar als hij zomers hardloopt over het strand zonder een shirt… dan zouden we maar wat graag á la Baywatch er zo sexy mogelijk achteraan rennen.

man onweerstaanbaar

11. Een man met goede moves

Om de ‘robot’ kunnen we best lachen, maar als we op dansvloer staan met een leuke man hopen we toch stiekem dat er meer in zit. Want goede moves, maken een man gewoonweg onweerstaanbaar.

man onweerstaanbaar

12. Een man die levens kan redden

Sterke armen, een uniform en een persoonlijkheid die nergens voor terugdeinst. Het idee dat een man ons leven kan redden maakt ons gewoon warm van binnen.

Bron beeld: 1. kennowen.blogspot.nl 2. buzzfeed.com 3. blogs.babycenter.com 4. boyinsp.tumblr.com 5. buzzfeed.com 6. panasonic.com 7. monkyseemonkydo.com 8. brittanickel.tumblr.com 9. yorubagirldancing.com 10. menshealth.com 11. seaglassnserendipity.tumblr.com 12. usmagazine.com
Van de mysterieuze glimlach tot de ultieme outfit die elke man sexy maakt… zo wordt een man onmiddellijk onweerstaanbaar!

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!