8x de leukste uitjes met de kids door 't hele land

In onze twaalf provincies is genoeg leuks te doen! Aangezien het weekend voor de deur staat, sommen wij een aantal leuke uitjes met kids door ’t hele land op. Veel plezier!

Duinrell – Wassenaar, Zuid-Holland

duinrell

Duinrell is niet alleen een ideaal attractiepark voor schoolreisjes, maar ook hartstikke leuk voor het hele gezin. Samen met het subtropische zwemparadijs Tikibad, een indoorspeeltuin en tal van attracties zijn alle ingrediënten aanwezig voor een geweldig gezinsuitje!

Prijs: Kinderen tot en met twee jaar gratis, vanaf drie jaar 22 euro per persoon
Website: www.duinrell.nl

Spoorwegmuseum – Utrecht

spoorweg

Kinderen vinden het geweldig avontuurlijk om een ritje met de trein te maken. Maar wat is eigenlijk het verhaal achter 175 jaar spoorwegen in Nederland? Bekijk de meest imposante treinen van dichtbij en doe een leuke rondleiding. En als je klaar bent in het museum kun je weer lekker naar het station voor een écht treinritje. Op naar de volgende plek!

Prijs: 16 euro per persoon
Website: www.spoorwegmuseum.nl

Neeltje Jans – Vrouwenpolder, Zeeland

neeltje

De Deltawerken zijn zo goed als de grootste trekpleister van de provincie Zeeland. Bezoek Deltapark Neeltje voor een leerzaam uitje met het hele gezin, maar er is ook genoeg ruimte voor plezier bij de zeeleeuwenshow of in de waterspeeltuin.

Prijs: Tot twee jaar gratis, twee- tot vierjarigen 8 euro per persoon, vier- tot twaalfjarigen 16,50 euro per persoon, twaalf- tot 64-jarigen 22,50 euro per persoon
Website: www.neeltjejans.nl

Adventurepark Waddenfun – Wehe-den Hoorn, Groningen

ad waddenfun

Neem je kids mee naar Adventurepark Waddenfun voor een hoop klim- en klauterwerp op een (geheel veilig) parcours. Wil je testen of jij raak kunt schieten? Pak dan een pijl en boog bij de hand!

Prijs: Prijzen verschillen per arrangement. Kijk voor de tarieven op de website
Website: www.waddenfun.nl

Skidôme – Rucphen, Noord-Brabant

skidome

Als je in de zomer met de trein gaat, heb je geen last van de hitte. Wat zijn we dankbaar voor airconditioning! Maar eens zul je de trein moeten verlaten, dus waarom doe je dat niet in de buurt van Rucphen? Daar staat het Skidôme voor een heerlijk verkoelend gezinsuitje waarbij je kan skiën, snowboarden of een lesje meepakken.

Prijs: Prijzen verschillen per arrangement. Kijk voor de tarieven op de website
Website: www.skidome.nl

SEC Survivals – Almere, Flevoland

surv sec

Outdoorpark SEC Survivals biedt geweldige avonturen en uitdagingen voor alle leeftijden! Kun jij balanceren op de junglebrug? Of heb je meer zin in boogschieten of een stoere survivaltocht. Het kan allemaal!

Prijs: Prijzen verschillen per arrangement. Kijk voor de tarieven op de website
Website: www.sec-survivals.nl

Gevangenismuseum – Veenhuizen, Drenthe

gevang

Heb je weleens aan de schandpaal gestaan? Een cel van binnen gezien? Op de stoel van de rechter gezeten? In het Gevangenismuseum kan het allemaal! Misdaad en straf zijn van alle tijden, maar de manier waarop we straffen is door de eeuwen heen sterk veranderd. Hier ontdek je alles over misdaad en straf in Nederland vanaf 1600 tot en met nu.

Prijs: Kinderen tot vijf jaar gratis, kinderen van vijf tot dertien 4,30 euro per persoon, volwassenen 8,60 euro per persoon
Website: www.gevangenismuseum.nl

GaiaZOO – Kerkrade, Limburg

gaiazoo

In GaiaZOO kom je de mooiste dieren tegen. De kinderen zullen onder de indruk zijn van tal van gorilla’s, neushoorns, cheeta’s en zelfs leeuwen! En als de kinderen alle dieren hebben gezien, kunnen ze zelf klimmen als aapjes in de speeltuin!

Prijs: Kinderen tot drie jaar gratis, kinderen vanaf drie tot tien jaar 10 euro per persoon, vanaf tien jaar 17,50 euro per persoon
Website: www.gaiazoo.nl

Ben je helemaal enthousiast geworden over deze gezellige uitjes met het gezin? Kijk dan snel op de website van NS over de meest voordelige abonnementen…. Zo kunnen jullie met het hele gezin rustig uitpuffen van een leuk dagje uit!

Deel artikel

Lees ook


Brein
1 maart 2017

Geef vandaag een compliment!


Advies Body & Mind Gezond Video gezond
3 september 2016

3x yoga-oefeningen tegen rugpijn


Gezond Voeding
5 februari 2017

Zo maak je thee supergezond


Bewegen Gezond
9 juli 2017

5x zo blijf je ook op vakantie yoga oefeningen doen


Apps & Tech Brein Gezond lifestyle
11 juni 2016

Lekker zen: 3x mediteren via een app


Bewegen Gezond
18 juni 2017

Q&A yogadocent Janna Krooshoop: ‘Hoe kan ik tijdens yoga mijn ellebogen en polsen ontzien?’

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!