3 apps om fitter te worden

Afvallen, gespierder worden, gezonder leven … Iedereen heeft wel een reden om fitter te willen worden. En dat kan makkelijk thuis. Deze 3 apps helpen je!

7 minuutjes

Elke da2016-09-02g maar 7 minuutjes. Echt, dat is genoeg om je fitter te voelen. En het gaat heel simpel met de app 7 Min Workout. Als je elke dag 7 minuten je work-out doet, train je je spieren én verbetert je uithoudingsvermogen. De oefeningen duren maar 30 seconden – maar je kunt er natuurlijk ook meer tijd voor maken. Je krijgt duidelijke voorbeeldvideo’s en tekstinstructies. En je kunt ook nog eens je vooruitgang zien. Go go go!

7 Min Workout via iTunes: € 2,99 via Google Play klik hier.

 

Je trainer aan huis

Arm2016-09-02 (3), buik, ‘kont’, cardio-  en beentraining. Als je elke dag een training van deze app Dagelijkse trainingen doet, voel je je geheid fitter! En het is heel simpel: je hoeft alleen maar de training van de professionele trainer na te doen op de overzichtelijke app. Prik een vast moment, en neem het mee in je dagelijkse ritme. Work that body!

Dagelijkse trainingen, via iTunes gratis, via Google Play ook gratis.

 

Bewegen én gezond eten

Fit worde2016-09-02 (2)n is niet alleen bewegen, maar ook gezond eten. De basisapp Lifesum houdt beide voor je in de gaten. Na een uitgebreide vragenlijst over jouw eet- en beweegpatroon én de vraag wat je doel is (gezonder zijn, afvallen of gespierder worden?) krijg je een advies welke Lifesum-app voor jou geschikt is. Die kun je dan kopen. Deze app geeft je persoonlijk advies, heeft de mogelijkheid om je eetdagboek bij te houden, en veel meer!

Lifesum, iTunes vanaf € 4,99, via Google Play vanaf  6,68

 

En wil je liever niet in je eentje sporten? Lees dan dit, en zoek een maatje!

Beeld: Shutterstock

 

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!