3 vragen aan Ali B en Wendy

In dit filmpje vertellen Wendy en Ali B. hoe het ook alweer zat met hun eerste ontmoeting. 

 

We maakten dit filmpje tijdens het openhartige interview met Ali B. voor de nieuwe Wendy. Daarin laat de rapper en presentator zich van zijn gevoelige kant zien. Zo vertelt hij over de zenuwen waar hij vaak last van heeft. ‘Zenuwen zijn mijn grootste probleem. Door de focus te leggen op wat ik mensen kan geven, heb ik er minder last van. Als je denkt aan wat je kunt oogsten, word je juist zenuwachtig. Als ik bij een show een staande ovatie krijg , vind ik dat ontzettend moeilijk. Zo’n ovatie vind ik too much. Maar het publiek wil dat, dus door het te ontvangen geef ik ze ook weer wat. Terwijl, als ik van tevoren denk: we gaan voor de staande ovatie, word ik daar juist bloednerveus van. Want als je hem dan niet krijgt…’

=> Neem ook een kijkje achter de schermen tijdens de fotoshoot van Wendy en Ali B.

Ali B in WENDY #12

Wendy over haar konijnWil je weten welke gevoelens Ali B nog meer blootgeeft? Het hele interview kun je lezen in WENDY #12 die nu in de winkel ligt.

 

 

 

Tekst: m.m.v. Robert Heukels
Video: Meijra’s Supercut
Deel artikel

Ook leuk


Advies Doen Gezond Uitgaan
21 mei 2016

Glutenvrije festivals & marktjes


Voeding
3 mei 2017

Win het kookboek Lekker Beter van topkok Ramon Beuk en huisarts Rutger Verhoeff!


Brein Doen Gezond Uitgaan Voeding
4 mei 2016

Food- en mindfestivals: waar moet je zijn? Deel 2!


Advies Gezond
5 september 2016

Multifruit: met citroen kun je zoveel doen!


Achter de schermen Gezond Voeding Wendy
19 juni 2016

Receptje uit WENDY #7 – Focaccia met vijgen


Achter de schermen Gezond
27 april 2016

Bijkomen van Koningsdag (en nacht) …