3 vragen aan Ali B en Wendy

In dit filmpje vertellen Wendy en Ali B. hoe het ook alweer zat met hun eerste ontmoeting. 

 

We maakten dit filmpje tijdens het openhartige interview met Ali B. voor de nieuwe Wendy. Daarin laat de rapper en presentator zich van zijn gevoelige kant zien. Zo vertelt hij over de zenuwen waar hij vaak last van heeft. ‘Zenuwen zijn mijn grootste probleem. Door de focus te leggen op wat ik mensen kan geven, heb ik er minder last van. Als je denkt aan wat je kunt oogsten, word je juist zenuwachtig. Als ik bij een show een staande ovatie krijg , vind ik dat ontzettend moeilijk. Zo’n ovatie vind ik too much. Maar het publiek wil dat, dus door het te ontvangen geef ik ze ook weer wat. Terwijl, als ik van tevoren denk: we gaan voor de staande ovatie, word ik daar juist bloednerveus van. Want als je hem dan niet krijgt…’

=> Neem ook een kijkje achter de schermen tijdens de fotoshoot van Wendy en Ali B.

Ali B in WENDY #12

Wendy over haar konijnWil je weten welke gevoelens Ali B nog meer blootgeeft? Het hele interview kun je lezen in WENDY #12 die nu in de winkel ligt.

 

 

 

Tekst: m.m.v. Robert Heukels
Video: Meijra’s Supercut
Deel artikel

Lees ook


Brein Gezond Stress
1 oktober 2017

Leer gemakkelijker ‘nee’ zeggen


Gezond
2 juni 2017

Verantwoord zonnen: dit moet je weten


Brein
3 april 2017

Wat doen rituelen voor ons?


Gezond Stress Voeding
16 oktober 2017

Waarom bladgroente goed is tegen stress!


Bewegen Gezond Voeding
25 september 2017

8 bewezen tips om af te vallen


Gezond Stress
26 juni 2017

Heb je het altijd druk? Zo krijg je weer rust in je hoofd…

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!