3 vragen aan Ali B en Wendy

In dit filmpje vertellen Wendy en Ali B. hoe het ook alweer zat met hun eerste ontmoeting. 

 

We maakten dit filmpje tijdens het openhartige interview met Ali B. voor de nieuwe Wendy. Daarin laat de rapper en presentator zich van zijn gevoelige kant zien. Zo vertelt hij over de zenuwen waar hij vaak last van heeft. ‘Zenuwen zijn mijn grootste probleem. Door de focus te leggen op wat ik mensen kan geven, heb ik er minder last van. Als je denkt aan wat je kunt oogsten, word je juist zenuwachtig. Als ik bij een show een staande ovatie krijg , vind ik dat ontzettend moeilijk. Zo’n ovatie vind ik too much. Maar het publiek wil dat, dus door het te ontvangen geef ik ze ook weer wat. Terwijl, als ik van tevoren denk: we gaan voor de staande ovatie, word ik daar juist bloednerveus van. Want als je hem dan niet krijgt…’

=> Neem ook een kijkje achter de schermen tijdens de fotoshoot van Wendy en Ali B.

Ali B in WENDY #12

Wendy over haar konijnWil je weten welke gevoelens Ali B nog meer blootgeeft? Het hele interview kun je lezen in WENDY #12 die nu in de winkel ligt.

 

 

 

Tekst: m.m.v. Robert Heukels
Video: Meijra’s Supercut
Deel artikel

Lees ook


Advies Gezond
13 april 2016

43 minuten rennen voor een kwart pizza?


Beauty Gezond Voeding
2 november 2016

Drink jezelf mooi met iets anders dan water


Brein Gezond Stress Winactie
18 oktober 2017

5 geheimen van georganiseerd werken + WIN


Brein Gezond
21 november 2016

Energetisch genezen: oefening voor verbetering geheugen


Achter de schermen Bewegen Gezond Magazine Vrijheid & balans
4 augustus 2016

Moedig samen met Wendy en Herman onze Olympische heldinnen aan


Brein Gezond
22 juli 2017

Hierom klinkt jouw stem anders dan je ‘m zelf hoort…

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!