3x fijne boeken voor in de keuken

kookboek

Met dit weer is het heerlijk om de hele dag binnen te blijven. Lekker warm op de bank met een dekentje én genoeg tijd om geweldige recepten uit te proberen. Gebruik één van de volgende boeken en zet de lekkerste gerechten op tafel.

1. In perfecte conditie

Hockeyster Ellen Hoog heeft een geweldig boek geschreven! In perfecte conditie bevat niet alleen fijne, gezonde recepten, maar ook veel work-outs. Op deze manier heb je alle tools bij de hand om net zo fit als Ellen Hoog te worden. Het boek is ontzettend praktisch opgedeeld. Recepten worden afgewisseld met trainingen en op deze manier is ook meteen duidelijk welk gerecht het beste past bij een bepaalde work-out.

ellenhoog

In perfecte conditie kost €19,99 en is hier te koop.

2. Dolci

Wil jij leren hoe echte Italianen koken? Dan is het kookboek Dolci perfect voor jou! Dit kookboek staat vol met alles wat lekker, zoet en Italiaans is. Geen pasta of pizza, want koekjes, cakes en taarten staan centraal. De duidelijke foto’s laten je stap voor stap zien hoe je de gerechten moet maken en daardoor bak jij binnen no-time de allerlekkerste Italiaanse taarten.

dolci

Dolci kost €15,00 en is hier te koop.

3. Zoet & shoot

Het kookboek Zoet & shoot moet je eigenlijk alleen al in huis halen voor het prachtige beeld. Van de foto’s word je namelijk gegarandeerd gelukkig. Dit boek is geschreven door de Zweedse blogger Linda Lomelino. Naast de recepten geeft ze ook tips om deze spectaculaire taarten zo perfect mogelijk te fotograferen. Geweldig!

zoetshoot
Zoet & shoot kost €24,99 en is hier te koop.

Ben jij niet zo’n kookfan, maar wil je wel lekker op de bank ploffen met een goed boek? Dan zijn deze boekentips vast iets voor jou!

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!