4x probeer dit te vermijden bij een vrijpartij

vrijpartijVrijen is natuurlijk hartstikke leuk wanneer je een geweldige relatie hebt, maarrr er komt veel meer bij kijken dan de daad zelf. Wendy Online zet vier dingen op een rijtje waarmee je rekening moet houden vóór of na de vrijpartij.

1. Drink niet teveel alcohol

Tuurlijk, een glaasje wijn kan best bijdragen om nóg meer zin te krijgen, maar iets waar ‘te’ voor staat, is nooit goed. Alcohol gaat je zenuwstelsel namelijk in de weg zitten wat ervoor kan zorgen dat het veel lastiger wordt om een orgasme te krijgen. Laat dat derde glaasje wijn dus maar mooi staan.

2. Vermijd deze voeding

Veel gezonde voeding, zoals groenten, peulvruchten en volkoren, kan ervoor zorgen dat je wat winderig wordt. Niet heel charmant, maar al helemaal niet tijdens een vrijpartij. Vermijd daarom een uur of twee voor de seks vezelrijke voeding en neem in plaats daarvan een stukje chocolade (geen straf).

3. Vermijd viezigheid

Zorg ervoor dat je handen (en ’t liefst de ret van je lichaam ook) schoon zijn. Als je bijvoorbeeld vlak voor de vrijpartij in de weer bent geweest met het snijden van rode pepers en er zit nog een restje onder je nagels of op je vingers, kan dit een nogal ehh… branderig gevoel opleveren op de blote huid van je partner.

4. Ga niet gelijk naar de badkamer

Je hebt vast weleens gehoord dat je na een vrijpartij direct naar het toilet moet gaan om infectie aan de urinewegen te voorkomen. Maar uit onderzoek blijkt dat het echt geen kwaad kan een paar minuutjes extra te blijven liggen en lekker met elkaar te knuffelen.

Bron: Huffington Post
Beeld: Shutterstock

Deel artikel

Lees ook


Geven & ontvangen Gezond Magazine
12 maart 2018

Na negen keer kanker weer olympisch kampioen


Doen Gezond Koken Voeding
10 mei 2016

Gezonde ijsjes!


Gezond Stress Voeding
16 november 2016

Voorkom stress met gezonde voeding


Gezond Magazine Vrijheid & balans
22 september 2016

Het succes van Rens Kroes


Brein Gezond
7 oktober 2017

Slecht geslapen? Een powernap is de oplossing!


Stress
10 mei 2016

Een klassiek avondje is goed tegen de stress

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!