4x probeer dit te vermijden bij een vrijpartij

vrijpartijVrijen is natuurlijk hartstikke leuk wanneer je een geweldige relatie hebt, maarrr er komt veel meer bij kijken dan de daad zelf. Wendy Online zet vier dingen op een rijtje waarmee je rekening moet houden vóór of na de vrijpartij.

1. Drink niet teveel alcohol

Tuurlijk, een glaasje wijn kan best bijdragen om nóg meer zin te krijgen, maar iets waar ‘te’ voor staat, is nooit goed. Alcohol gaat je zenuwstelsel namelijk in de weg zitten wat ervoor kan zorgen dat het veel lastiger wordt om een orgasme te krijgen. Laat dat derde glaasje wijn dus maar mooi staan.

2. Vermijd deze voeding

Veel gezonde voeding, zoals groenten, peulvruchten en volkoren, kan ervoor zorgen dat je wat winderig wordt. Niet heel charmant, maar al helemaal niet tijdens een vrijpartij. Vermijd daarom een uur of twee voor de seks vezelrijke voeding en neem in plaats daarvan een stukje chocolade (geen straf).

3. Vermijd viezigheid

Zorg ervoor dat je handen (en ’t liefst de ret van je lichaam ook) schoon zijn. Als je bijvoorbeeld vlak voor de vrijpartij in de weer bent geweest met het snijden van rode pepers en er zit nog een restje onder je nagels of op je vingers, kan dit een nogal ehh… branderig gevoel opleveren op de blote huid van je partner.

4. Ga niet gelijk naar de badkamer

Je hebt vast weleens gehoord dat je na een vrijpartij direct naar het toilet moet gaan om infectie aan de urinewegen te voorkomen. Maar uit onderzoek blijkt dat het echt geen kwaad kan een paar minuutjes extra te blijven liggen en lekker met elkaar te knuffelen.

Bron: Huffington Post
Beeld: Shutterstock

Deel artikel

Lees ook


Gezond Magazine
13 september 2017

Kun je ziek worden van je smartphone? Dit zijn de feiten en de fabels


Gezond
9 januari 2018

11 makkelijke trucs om gezonder te leven


Brein Gezond
22 juli 2017

Hierom klinkt jouw stem anders dan je ‘m zelf hoort…


Advies Bewegen Body & Mind Gezond
19 mei 2016

Hangmatyoga, wie wil dat nou niet?


Voeding
21 februari 2017

Recept: rijstschotel met spinazie, mangochutney en pinda's


Beauty Gezond lifestyle
8 september 2016

Aardbei in je haar? Doen!

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!