5 kledingtips voor 2016

2016 is nog maar net begonnen, en je weet nu alweer niet wat je moet aantrekken. Don’t worry! Met deze 5 tips maak je het jezelf een stuk makkelijker. En je ziet er ook nog eens top uit!

shutterstock_241887595

 

1. Shop lokaal

Hoe fijn is het als in je buurt fijne winkeltjes of getalenteerde ontwerpers zitten; dat houdt de buurt levendig en leuk. Maar ja, zij kunnen alleen blijven  bestaan als ze betalende klanten hebben. Steun dus die leuke winkel of ontwerper en shop lekker lokaal.

2. Bekijk je kledingkast eens kritisch

Hoeveel kleren je ook hebt, als je garderobe niet functioneel is, kost het je elke dag weer moeite iets leuks te vinden. Ga eens goed door je kast en kijk naar je basisstukken. Die moeten goed zitten en niet teveel aandacht te trekken. Het fijne hiervan is, dat je deze altijd met iets modieus kunt combineren.

 3. Koop kwaliteit

Je hebt dit vast al eens gehoord; ga voor kwaliteit. Het is op het eerste misschien wel duurder, maar blijft uiteindelijk langer mooi.

4. Verras jezelf

Soms is het zó leuk om eens een trend te volgen die je normaal niet zou proberen. Kom uit je comfortzone, en trek eens iets heel anders aan. Zeker weten dat het complimentjes regent.

5. Kies kleur!

Dag grijze muis, hallo kleur! Of het nou om accessoires gaat, of om een lipstick, kleur werkt niet alleen op je eigen stemming, maar ook op die van anderen. Kleur in je kleren brengt letterlijk én figuurlijk meer kleur in je leven.

 

Nog meer tips om je kledingkast eens goed op te ruimen? Klik hier

Beeld: Shutterstock
Deel artikel

Lees ook


Gezond Voeding
25 juli 2017

Waarom het afvallen maar niet lukt, ondanks een healthy lifestyle…


Stress
14 augustus 2016

7x stoppen met piekeren


Geven & ontvangen Voeding Vriendschap
9 maart 2018

De Wijnpaal: Show your wine bottle


Voeding
23 augustus 2017

Het allerlekkerste en gezondste chocoladetaartje!


Advies Body & Mind Brein Gezond
8 november 2016

Vergeet schaapjes tellen, adem jezelf in slaap


Brein Gezond
9 juni 2017

Van huilbui to knallende ruzie: wat een slaaptekort doet met je emoties

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!