Dit zijn de leukste uitjes voor het paasweekend

We hebben er een jaar op moeten wachten maar we kunnen onze verfspullen weer uit de kast halen! Ook kunnen we onze handen weer uit de mouwen steken voor originele gerechten met het ingrediënt ei. Ook mooi meegenomen, een extra vrije dag. Wij houden van het paasfeest! Maar wat is er nu eigenlijk te doen in Nederland met Pasen? Wij zochten de leukste spots voor je uit!

1. Dieren spotten in Wildlands

Ben je het beu om samen met je partner en de kids thuis Pasen door te brengen? Don’t worry! Eerste en tweede Paasdag is dierentuin Wildlands geopend. Stap in verschillende werelddelen en ga op avontuur in het park. Bezoek de ijsberen of bekijk de olifanten. Ook leuk om te weten: Wildlands maakt zich op voor de geboorte van niet één, maar wel twee olifantjes! Hoe leuk is het om de dan pasgeboren olifantjes te spotten?

© Wildlands

2. Koopjes scoren in Bataviastad

Whoehoe, met eerste en tweede paasdag is Bataviastad ook gewoon open. Scoor leuke items voor een super lekker prijsje! Koop die leuke schoenen van Aaiko, of dat toffe shirt van Calvin Clein voor dat zachte prijsje. Sommige inkopen voor pasen zijn namelijk al prijzig genoeg!

©RetailTrends

3. Dansen op Paaspop

Wij hebben wel zin in een party, jij toch ook? Voor de 44e keer op rij wordt er een feestje gebouwd in het Noord Brabantse Schijndijl. Er zijn verschillende area’s te vinden waar grote namen als Anne-Marie, Bizzey, Guus Meeuwis en Bökkers optreden. Voor iedereen wat wils!

©Paaspop

4. Genieten op Werkspoor Festival Utrecht

Woon je in Utrecht en heb je nog geen plannen voor Pasen? Dan is het Werkspoor Festival de gouden tip! De werkspoorkathedraal is vier dagen lang gevuld met pop-up keukens, gezellige barretjes, live entertainment en kindervertier.

© Werkspoorfestival

5. Je ogen uitkijken tijdens een rondleiding Vredespaleis

Heb je altijd al een kijkje willen nemen op het Vredespaleis? Grijp dan nu je kans. Het paleis opent namelijk haar deuren dit paasweekend voor een uniek inkijkje. Eens in de zoveel tijd mogen bezoekers het paleis komen bewonderen, wees er dus op tijd bij!

©Takethehague

6. Shop till you drop in Enschede

Is Bataviastad voor jou niet helemaal om de hoek? Geen nood, een tijdje terug hebben we de leukste hotspots in Enschede voor je op een rijtje gezet. De winkels in deze leuke stad zijn gelukkig ook met pasen geopend!

Deel artikel

Lees ook


Bewegen Gezond Voeding
24 november 2016

Voeding met Viv: eetdagboek van Fajah Lourens


Bewegen Body & Mind Brein Gezond
26 oktober 2016

Zo kun je goed wakker worden zonder koffie


Body & Mind Brein Gezond
26 oktober 2016

8x de slechtste gewoonten voor je mentale gezondheid


Brein
18 februari 2017

Is er verschil tussen het mannelijk en het vrouwelijk brein?


Bewegen Gezond
26 juli 2017

Dit is de ultieme training voor een strakke buik


Doen Gezond Koken Voeding
4 oktober 2016

Koken met aanbiedingen: Smørrebrød met haring

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!