5x de leukste logeeradressen voor je lentekriebels

5 leukste adressen voor je lentekriebels

Ja, het is lente! Nog even en de zon gaat écht weer schijnen. Marleen Brekelmans van bijzonderplekje.nl tipt daarom de leukste logeeradressen voor je lentekriebels.

Bed of Flowers

Bed of flowers

Wanneer je bij Bed of Flowers binnenloopt, verschijnt er een lach op je gezicht. Het interieur is vrolijk, kleurrijk en bijzonder smaakvol. De B&B ligt aan de Waaldijk bij Beuningen en heeft slechts twee gastenkamers. Vaasjes met verse bloemen, meubels en behang met bloemenprint, een gezellige woonkamer met openhaard, een uitgebreid ontbijt… Overal is aan gedacht. Geniet van de lentezon, kijk uit over de weilanden, zoek een fijn plekje in de kleine boomgaard of maak een mooie wandeling.

Logeren bij Saar

logeren bij saar

B&B Logeren bij Saar ligt in West-Friesland en is alleen te boeken als privé verblijf. De voormalige kapschuur is omgetoverd tot een 4-persoons vakantiehuisje met twee slaapkamers, een luxe keuken en een eigen terras met trampoline. Begin de dag met een uitgebreid ontbijt en ga daarna op pad in de omgeving. Aanschouw hoe de natuur tot leven komt en breng een bezoek aan de historische dorpjes in de buurt. Breekt de zon lekker door? Neem plaats tussen de fruitbomen, sluit je ogen en vergeet even de wereld om je heen…

B&B Poldergoed

Poldergoed

Aan de rand van het Veluwemeer ligt B&B Poldergoed, een fijne logeerplek in het groen. Er zijn twee gastenkamers, de familiekamer heeft een bedstede voor de kinderen. Omringd door rust, ruimte en natuur kom je helemaal tot rust. Water- en weidevogels vliegen door de lucht, bloemen komen uit de grond en het leven in de slootjes komt weer op gang. Loop door de openslaande deuren naar buiten en geniet van het voorjaarszonnetje op het terras. Toch niet zulk mooi weer? De gemeenschappelijke ruimte heeft een gezellige zithoek met houtkachel. Zie je jezelf al zitten? ’s Avonds met een spannend boek en een goed glas wijn… Heerlijk!

Bij ons op zolder

Bij ons op zolder

B&B Steltenberg “Bij ons op zolder” ligt middenin de Betuwe, de prachtige fruitregio in de provincie Gelderland. Tijdens de bloesemtijd in het voorjaar kijk je hier je ogen uit… Wandel door de bossen en de boomgaarden, bewonder de bloemenpracht of ga met een kano de Linge op. Trotseer de modder en bewandel het Klompenpad of ga een dagje shoppen in Arnhem of Nijmegen. De B&B heeft een gezellige woonkeuken en is ook te huur als huis voor zes personen. De perfecte plek voor een vakantie in de Betuwe!

Smederij Texel

Smederij Texel

De Smederij Texel is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. De gastenkamers zijn sfeervol ingericht met elk een eigen thema. Droom, Vuur, Lucht, Verlangen, Zilt… De namen klinken romantisch en mysterieus. Bij de Smederij geniet je van oprechte gastvrijheid. Een uitgebreid ontbijt wordt bezorgd op je kamer, hoe fijn is dat? Na zo’n fijne start kan je dag niet meer stuk! Maak een mooie strandwandeling, plof neer op een loungebank bij een paviljoen en voel de eerste zonnestralen van de lente op je gezicht. Zo fijn!

 

Op Bijzonder Plekje vind je de meest bijzondere adressen in Europa, van idyllische theetuin tot kindvriendelijk vakantiehuis, van kleurrijke pipowagen tot designhotel. Een persoonlijke selectie van Marleen Brekelmans, die de komende tijd haar ontdekkingen deelt op Wendy Online.

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!