6x de handigste meditatie-apps van het moment

Mediteren is goed voor je, zo hebben talloze wetenschappelijke onderzoeken al aangetoond. Dus wat let je nog? Pak je moment! Dankzij deze handige apps voor je smartphone bestaat er écht geen enkel excuus meer om niet te mediteren.

Buddhify

Mooi vormgegeven app met meer dan tachtig meditaties, aangepast op waar je op dat moment mee bezig bent: van sporten en lunchen tot reizen en wachten.
Voor iOS en Android: Buddhify

Smiling Mind

Australische app die dankzij leeftijdscategorieën ook geschikt is voor kinderen – mits ze natuurlijk Engels verstaan.
Voor iOS en Android: Smiling Mind (gratis)

De Mindfulness App

Nederlandse versie van de razend populaire app uit Zweden. Met geleide meditaties van 3, 5, 15 en 30 minuten en stille meditaties ingeluid door een klankschaal.
Voor iOS en Android: Mindfulness App (gratis)

Headspace

Bedenker Andy Puddicombe was lange tijd boeddhistisch monnik en goot zijn kennis in handige tien minutensessies. Vrolijk ontwerp met grappige animaties.
Voor iOS en Android: Headspace (gratis)

Relax Melodies

Ontspannende melodieën en geluiden om mee tot rust te komen. Ook een handig hulpje voor bij het in slaap vallen. (Er bestaat tevens een Oosterse versie.)
Voor iOS en Android: Relax Melodies (gratis)

Stop, Breathe & Think

Voor een op maat gemaakte meditatie afhankelijk van hoe je je op dat moment voelt.
Voor iOS en Android: Stop, Breathe & Think (gratis)

Online workshop Minder stress

Heb jij ook weleens het idee dat je agenda te vol zit en je die superkracht genaamd stress te vaak inzet? Meld je aan voor de online workshop Minder Stress die WENDY in samenwerking met stressdeskundige Suzan Kuijsten heeft ontwikkeld.

Tijdens de workshop krijg je online 12 concrete opdrachten en tips die je gedurende 4 weken in de praktijk gaat uitvoeren.

>> Meld je hier aan.

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!