Om te doen: actieve uitjes met vriendinnen

Een uitje plannen met vriendinnen, hoe simpel dit ook klinkt, het gaat vaak niet gemakkelijk. Wanneer, wat en hoe? De volgende ideeën voor actieve uitjes met vriendinnen zouden je zeker kunnen helpen. Het idee is er, alleen de datum moet nog geprikt worden. Lees snel verder en plan die uitjes!

Een uitje plannen met vriendinnen, hoe simpel dit ook klinkt, het gaat vaak niet gemakkelijk. Wanneer, wat en hoe? De volgende ideeën voor actieve uitjes met vriendinnen zouden je zeker kunnen helpen. Het idee is er, alleen de datum moet nog geprikt worden. Lees snel verder en plan die uitjes! Yogaworkshop

Yogaworkshop

Of je nou helemaal gek bent van yoga of het nog nooit hebt gedaan: het is gegarandeerd leuk om een yogaworkshop te volgen met je vriendinnen. Je krijgt eerst uitleg over wat yoga eigenlijk is en vervolgens krijg je een yogales. Overigens is bewezen dat yoga helpt tegen hart- en vaatziekten. Een win-win situatie dus. Om het uitje nog leuker te maken, kan je de dag uitbreiden met een passende lunch en een mooie wandeling in de omgeving van Leerdam.

Actieve uitjes met vriendinnen

Buggyrijden, bowlen en bbq

Zijn jullie echt toe aan iets avontuurlijks? Ga dan buggyrijden op de Veluwe. Je kunt als optie een picknickmand achterop meenemen en gezellig picknicken in het gras. Na het twee uur durende buggyrijden is het tijd om te bowlen. Na een uurtje bowlen is er aansluitend een heerlijke bbq!

shutterstock_319381367

Citygame Gooische vrouwen

Een erg uniek uitje: de citygame Gooische Vrouwen. Je komt helemaal in de sfeer van deze Nederlandse soapserie. Leef de wereld van glimmer en glamour, ervaar de luxe en leef je uit met super leuke opdrachten volgens het Gooische leven. Je duikt met je team een stad naar keuze in en voert daar de opdrachten uit. Het gaat er hierbij allemaal om dat je een dag lekker op pad gaat met je vriendinnen en vooral heel veel lacht. Succes verzekerd!

Vespa rijden

La Dolce Vita inclusief dagje Vespa rijden

Wil je helemaal uitpakken met het vriendinnenuitje? Dan is een vriendinnenweekend La Dolce Vita super leuk. Het weekend begint met een glaasje bubbels bij ontvangst. Gevolgd door een Vespa tour, inclusief een gevulde picknickmand. Na de Vespatour kun je heerlijk genieten van een 4-gangen diner en overnachten in een lifestyle kamer. Tenslotte begin je de laatste dag met een live cooking ontbijt.

En, heb je kunnen kiezen? Je kunt uiteraard ook meerdere uitjes in het jaar plannen ;-). Een uitje met je kinderen is bijvoorbeeld ook altijd leuk. Het jaar kun je immers vol plannen met heel veel leuke dingen. Enjoy!

Beeld: Shutterstock
Bron tekst: Yoga Leerdam, Vriendinnenuitjes.nl, 1001activiteiten.nl

 

Deel artikel

Lees ook


Advies Body & Mind Gezond Voeding
28 juli 2016

Lukt het jou om 2 liter water per dag te drinken?


Gezond
6 maart 2017

Zo makkelijk is mediteren (en het effect is enorm)


Gezond
22 april 2018

Robot helpt bij slaapproblemen


Bewegen
19 april 2017

Welke fiets workout past bij jou?


Brein Gezond Goed nieuws
28 april 2016

Tekenen is goed voor je geheugen!


Body & Mind Brein Gezond
4 september 2016

Vind je innerlijke rust tijdens de eerste Inner Peace Conference

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!