VIDEO: backstage bij Wendy #9 met Igone de Jongh & Timor Steffens

Wendy #9 staat in het teken van levensgenieters. Zo heeft Wendy voor dit nieuwe nummer onder andere een dansje gewaagd met wereldtoppers Igone De Jongh en Timor Steffens. “Nergens voel ik zo een verbondenheid met vreemden als bij een dancefestival”, aldus Wendy, die als een kind zo blij is als ze lekker kan dansen en zich mag overgeven aan de muziek. Dat dit het geval is, kunnen we onder andere zien in de onderstaande backstage video. Sit back en geniet van deze twee wereldtoppers, en natuurlijk wereldtopper Wendy zelf!

Wendy #9 staat in het teken van levensgenieters. Zo heeft Wendy voor dit nieuwe nummer onder andere een dansje gewaagd met wereldtoppers Igone De Jongh en Timor Steffens. “Nergens voel ik zo een verbondenheid met vreemden als bij een dancefestival”, aldus Wendy, die als een kind zo blij is als ze lekker kan dansen en zich mag overgeven aan de muziek.

Niet gek dus, dat dit nummer een muziekaal randje heeft. Wij zeggen: Sit back en geniet van deze twee wereldtoppers, en natuurlijk van wereldtopper Wendy zelf.

Het bijbehorende interview kun je lezen in Wendy #9.

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!