VIDEO: backstage bij Wendy #9 met Igone de Jongh & Timor Steffens

Wendy #9 staat in het teken van levensgenieters. Zo heeft Wendy voor dit nieuwe nummer onder andere een dansje gewaagd met wereldtoppers Igone De Jongh en Timor Steffens. “Nergens voel ik zo een verbondenheid met vreemden als bij een dancefestival”, aldus Wendy, die als een kind zo blij is als ze lekker kan dansen en zich mag overgeven aan de muziek. Dat dit het geval is, kunnen we onder andere zien in de onderstaande backstage video. Sit back en geniet van deze twee wereldtoppers, en natuurlijk wereldtopper Wendy zelf!

Wendy #9 staat in het teken van levensgenieters. Zo heeft Wendy voor dit nieuwe nummer onder andere een dansje gewaagd met wereldtoppers Igone De Jongh en Timor Steffens. “Nergens voel ik zo een verbondenheid met vreemden als bij een dancefestival”, aldus Wendy, die als een kind zo blij is als ze lekker kan dansen en zich mag overgeven aan de muziek.

Niet gek dus, dat dit nummer een muziekaal randje heeft. Wij zeggen: Sit back en geniet van deze twee wereldtoppers, en natuurlijk van wereldtopper Wendy zelf.

Het bijbehorende interview kun je lezen in Wendy #9.

Lees ook:
Wendy’s week: 4
Deel artikel

Ook leuk


Advies Body & Mind Gezond Voeding
22 oktober 2016

10x dingen die je kunt doen met kokosolie


Bewegen
18 april 2017

Wat gebeurt er als je kramp hebt en wat kun je er tegen doen?


Doen Gezond Koken Voeding
10 mei 2016

Gezonde ijsjes!


Stress
26 augustus 2015

Goed nieuws: augurken verminderen stress


Brein
21 december 2016

Als december niet helemaal jouw maand is


Gezond Voeding
31 mei 2017

Leesfeest: de ‘Healthy Sisters’ vielen samen 50 (!) kilo af

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!