Voor Beau van Erven Dorens valt alles nu op z'n plek

Beau van Erven Dorens is een man die zich overal aan waagt en van alles doet. Er valt nu veel op z’n plek, dit zijn de jaren van Beau. Wij interviewden Beau hierover voor de nieuwe WENDY en tijdens een wel zeer spectaculaire fotoshoot van Wendy en Beau wierpen we een blik achter de schermen!

Beau lijkt zijn programma’s gevonden te hebben. Na het succesvolle programma The Amsterdam Project, waarin hij vijf daklozen volgde, kwam het programma Beaufort, waarin hij onverschrokken spannende gebieden indook. Het gaat goed met Beau en in het interview vertelt hij wat dit met hem doet. Ook vertelt hij over de film, Voor Elkaar Gemaakt, waarin hij een rol speelt en zijn presentatieklus bij RTL Late Night. Beau: ‘Als je me vraagt wat mijn diepste verlangen is, zeg ik: autonoom zijn. In de gelegenheid worden gesteld de dingen te maken die ik mooi vind.’ Zijn tactiek voor de komende jaren zit hem in zichzelf steeds de vraag stellen: ‘Is het nog wel goed wat ik doe? Ben ik niet lui geworden? Maak ik er het beste van?’

WENDY #13 ligt nu in de winkel

cover 13

Benieuwd geworden naar de rest van het interview én de mooie shoot met Wendy? Je leest en ziet het in het nieuwe WENDY magazine #13, die al in de winkel ligt.

 

Tekst: Robert Heukels
Video: Better in the light
Fotografie: Moon Jansen
Deel artikel

Lees ook


Gezond Magazine Voeding
5 oktober 2017

Recept: kokos speculaasbrood


Bewegen
19 maart 2017

Tips van Janna: yoga bij nek- en schouderpijn (deel 2)


Doen Gezond Koken Liefde Opvoeding Voeding
31 oktober 2015

Lekkere Halloween traktaties om met je kinderen te maken


Bewegen Gezond Magazine
10 januari 2018

Familie yoga? Deze drie vrouwen doen het!


Stress
17 november 2016

Stress komt vaker voor bij moeders dan bij vaders


Brein
11 januari 2017

Weg met het taboe rondom depressie

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!