Voor Beau van Erven Dorens valt alles nu op z'n plek

Beau van Erven Dorens is een man die zich overal aan waagt en van alles doet. Er valt nu veel op z’n plek, dit zijn de jaren van Beau. Wij interviewden Beau hierover voor de nieuwe WENDY en tijdens een wel zeer spectaculaire fotoshoot van Wendy en Beau wierpen we een blik achter de schermen!

Beau lijkt zijn programma’s gevonden te hebben. Na het succesvolle programma The Amsterdam Project, waarin hij vijf daklozen volgde, kwam het programma Beaufort, waarin hij onverschrokken spannende gebieden indook. Het gaat goed met Beau en in het interview vertelt hij wat dit met hem doet. Ook vertelt hij over de film, Voor Elkaar Gemaakt, waarin hij een rol speelt en zijn presentatieklus bij RTL Late Night. Beau: ‘Als je me vraagt wat mijn diepste verlangen is, zeg ik: autonoom zijn. In de gelegenheid worden gesteld de dingen te maken die ik mooi vind.’ Zijn tactiek voor de komende jaren zit hem in zichzelf steeds de vraag stellen: ‘Is het nog wel goed wat ik doe? Ben ik niet lui geworden? Maak ik er het beste van?’

WENDY #13 ligt nu in de winkel

cover 13

Benieuwd geworden naar de rest van het interview én de mooie shoot met Wendy? Je leest en ziet het in het nieuwe WENDY magazine #13, die al in de winkel ligt.

 

Tekst: Robert Heukels
Video: Better in the light
Fotografie: Moon Jansen
Deel artikel

Lees ook


Gezond Liefde Magazine Relatie
14 oktober 2017

Waarom we juist wel seks moeten hebben


Bewegen Gezond Voeding
25 september 2017

8 bewezen tips om af te vallen


Bewegen Gezond Voeding
25 januari 2018

5x wat je wel en beter niet kan eten voor je workout


Advies Body & Mind Brein Gezond
26 september 2016

Energetisch genezen: energie als medicijn


Gezond
9 maart 2017

Vraag & antwoord healthcoach Laura Pels: Wat kost een personal trainer?


Voeding
7 februari 2017

Recept: vispotje met kabeljauw

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!