Begin het voorjaar goed met deze unieke zonnebril!

Nu het voorjaar van start is gegaan en de zon zich steeds meer laat zien, is een mooie zonnebril onmisbaar! Het beschermt niet alleen je ogen tegen de felle zon, maar geeft ook een statement aan je outfit. Speciaal voor dit seizoen lanceert W Amsterdam in samenwerking met designer Aari Bostroem twee unieke zonnebrillen voor zowel mannen als vrouwen. Wij mogen je alvast een sneak peak geven!

AARI.BOSTROEM en W Amsterdam werken samen

Wij vinden het erg tof dat hotel W Amsterdam en Designer Aari Bostroem hun krachten bundelen. Hoe origineel? De brillen die ontworpen zijn, worden vernoemd naar de unieke gebouwen waarin het hotel gevestigd is.

Over de monturen

DeMetropolitan zonnebrillen, geïnspireerd op het iconische aviator model zijn handgemaakt van een metalen montuur. Zo is de Metropolitan BANK glanzend goudkleurig metaal, met diepzwarte acetaat details en gouden spiegelglazen. De Metropolitan EXCHANGE is geïnspireerd op het state-of-the-art design van het voormalig PTT-kantoor, waar de spiegelende gevel het uitzicht over de stad reflecteert. Het glanzende, zilverkleurige metalen montuur is gecombineerd met transparante, grijze acetaat accenten en zwart verlopende glazen.

Award

De zonnebrillen zijn niet voor niets populair! In oktober 2017 won Aari Bostroem met het Metropolitan-ontwerp  een Silmo d’Or award in de categorie ‘trend zonnebrillen’ tijdens de internationale eyewear-beurs SILMO in Parijs.

Wil jij nu ook zo’n gave bril bemachtigen? De zonnebrillen zijn vanaf 24 mei verkrijgbaar in het hotel en bij conceptstore X BANK. Wist je dat X BANK onderdeel is van W Amsterdam en gevestigd in het BANK-gebouw van W aan de Spuistraat?

Deel artikel

Lees ook


Gezond Magazine Voeding
5 oktober 2017

Recept: kokos speculaasbrood


Advies Brein Do It Yourself Gezond
25 augustus 2016

5 tips om in slaap te komen tijdens een hittegolf


Gezond Voeding
9 januari 2018

10 x zo weersta je verleidingen in de supermarkt


Bewegen Gezond
12 juni 2017

Strakke bovenarmen trainen in 4 stappen, volgens Mark Tuitert


Body & Mind Gezond lifestyle
6 oktober 2016

Dit gebeurt er met je lichaam als je stopt met roken


Brein Gezond
23 mei 2017

Leven na een aanslag: ‘Krankzinnig, maar de aanslag hoort bij je’

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!