Begin het voorjaar goed met deze unieke zonnebril!

Nu het voorjaar van start is gegaan en de zon zich steeds meer laat zien, is een mooie zonnebril onmisbaar! Het beschermt niet alleen je ogen tegen de felle zon, maar geeft ook een statement aan je outfit. Speciaal voor dit seizoen lanceert W Amsterdam in samenwerking met designer Aari Bostroem twee unieke zonnebrillen voor zowel mannen als vrouwen. Wij mogen je alvast een sneak peak geven!

AARI.BOSTROEM en W Amsterdam werken samen

Wij vinden het erg tof dat hotel W Amsterdam en Designer Aari Bostroem hun krachten bundelen. Hoe origineel? De brillen die ontworpen zijn, worden vernoemd naar de unieke gebouwen waarin het hotel gevestigd is.

Over de monturen

DeMetropolitan zonnebrillen, geïnspireerd op het iconische aviator model zijn handgemaakt van een metalen montuur. Zo is de Metropolitan BANK glanzend goudkleurig metaal, met diepzwarte acetaat details en gouden spiegelglazen. De Metropolitan EXCHANGE is geïnspireerd op het state-of-the-art design van het voormalig PTT-kantoor, waar de spiegelende gevel het uitzicht over de stad reflecteert. Het glanzende, zilverkleurige metalen montuur is gecombineerd met transparante, grijze acetaat accenten en zwart verlopende glazen.

Award

De zonnebrillen zijn niet voor niets populair! In oktober 2017 won Aari Bostroem met het Metropolitan-ontwerp  een Silmo d’Or award in de categorie ‘trend zonnebrillen’ tijdens de internationale eyewear-beurs SILMO in Parijs.

Wil jij nu ook zo’n gave bril bemachtigen? De zonnebrillen zijn vanaf 24 mei verkrijgbaar in het hotel en bij conceptstore X BANK. Wist je dat X BANK onderdeel is van W Amsterdam en gevestigd in het BANK-gebouw van W aan de Spuistraat?

Deel artikel

Lees ook


Gezond Voeding
8 november 2016

Koken met aanbiedingen: hummus bowl + geroosterde groenten


Beauty Gezond Magazine
2 oktober 2016

Nikkies wondermiddelen


Gezond Voeding
4 juli 2017

Wat je absoluut niet moet eten na het sporten…


Stress
11 januari 2017

Balans tussen werk en privé: hoe doe je dat?


Brein Gezond
17 november 2016

Wat betekenen deze dromen?


Gezond Stress
17 november 2017

Met deze tips ervaar je minder stress

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!