Begin het voorjaar goed met deze unieke zonnebril!

Nu het voorjaar van start is gegaan en de zon zich steeds meer laat zien, is een mooie zonnebril onmisbaar! Het beschermt niet alleen je ogen tegen de felle zon, maar geeft ook een statement aan je outfit. Speciaal voor dit seizoen lanceert W Amsterdam in samenwerking met designer Aari Bostroem twee unieke zonnebrillen voor zowel mannen als vrouwen. Wij mogen je alvast een sneak peak geven!

AARI.BOSTROEM en W Amsterdam werken samen

Wij vinden het erg tof dat hotel W Amsterdam en Designer Aari Bostroem hun krachten bundelen. Hoe origineel? De brillen die ontworpen zijn, worden vernoemd naar de unieke gebouwen waarin het hotel gevestigd is.

Over de monturen

DeMetropolitan zonnebrillen, geïnspireerd op het iconische aviator model zijn handgemaakt van een metalen montuur. Zo is de Metropolitan BANK glanzend goudkleurig metaal, met diepzwarte acetaat details en gouden spiegelglazen. De Metropolitan EXCHANGE is geïnspireerd op het state-of-the-art design van het voormalig PTT-kantoor, waar de spiegelende gevel het uitzicht over de stad reflecteert. Het glanzende, zilverkleurige metalen montuur is gecombineerd met transparante, grijze acetaat accenten en zwart verlopende glazen.

Award

De zonnebrillen zijn niet voor niets populair! In oktober 2017 won Aari Bostroem met het Metropolitan-ontwerp  een Silmo d’Or award in de categorie ‘trend zonnebrillen’ tijdens de internationale eyewear-beurs SILMO in Parijs.

Wil jij nu ook zo’n gave bril bemachtigen? De zonnebrillen zijn vanaf 24 mei verkrijgbaar in het hotel en bij conceptstore X BANK. Wist je dat X BANK onderdeel is van W Amsterdam en gevestigd in het BANK-gebouw van W aan de Spuistraat?

Deel artikel

Ook interessant

Bewegen Gezond
23 juli 2017

6 gezondheidsvoordelen van de bekende yogahouding, de Neerwaarts Kijkende Hond

Gezond
22 februari 2018

De beste health-festivals en events

Brein Gezond
10 januari 2018

Wendy en Ruben checken hoe gezond Nederland leeft in de ‘RTL Gezondheidstest’

Voeding
30 mei 2018

Heerlijke Griekse couscoussalade!

Achter de schermen Bewegen Gezond Lifestyle Vrijheid & balans
4 augustus 2016

Moedig samen met Wendy en Herman onze Olympische heldinnen aan

Bewegen Brein Gezond Goed nieuws
30 april 2016

Zo kom je helemaal tot rust

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!