Begin het voorjaar goed met deze unieke zonnebril!

Nu het voorjaar van start is gegaan en de zon zich steeds meer laat zien, is een mooie zonnebril onmisbaar! Het beschermt niet alleen je ogen tegen de felle zon, maar geeft ook een statement aan je outfit. Speciaal voor dit seizoen lanceert W Amsterdam in samenwerking met designer Aari Bostroem twee unieke zonnebrillen voor zowel mannen als vrouwen. Wij mogen je alvast een sneak peak geven!

AARI.BOSTROEM en W Amsterdam werken samen

Wij vinden het erg tof dat hotel W Amsterdam en Designer Aari Bostroem hun krachten bundelen. Hoe origineel? De brillen die ontworpen zijn, worden vernoemd naar de unieke gebouwen waarin het hotel gevestigd is.

Over de monturen

DeMetropolitan zonnebrillen, geïnspireerd op het iconische aviator model zijn handgemaakt van een metalen montuur. Zo is de Metropolitan BANK glanzend goudkleurig metaal, met diepzwarte acetaat details en gouden spiegelglazen. De Metropolitan EXCHANGE is geïnspireerd op het state-of-the-art design van het voormalig PTT-kantoor, waar de spiegelende gevel het uitzicht over de stad reflecteert. Het glanzende, zilverkleurige metalen montuur is gecombineerd met transparante, grijze acetaat accenten en zwart verlopende glazen.

Award

De zonnebrillen zijn niet voor niets populair! In oktober 2017 won Aari Bostroem met het Metropolitan-ontwerp  een Silmo d’Or award in de categorie ‘trend zonnebrillen’ tijdens de internationale eyewear-beurs SILMO in Parijs.

Wil jij nu ook zo’n gave bril bemachtigen? De zonnebrillen zijn vanaf 24 mei verkrijgbaar in het hotel en bij conceptstore X BANK. Wist je dat X BANK onderdeel is van W Amsterdam en gevestigd in het BANK-gebouw van W aan de Spuistraat?

Deel artikel

Ook interessant

Brein Geluk Geluksmomenten Gezond
7 oktober 2016

Smile! 8 x de voordelen van glimlachen op een rij

Brein Geven & ontvangen Gezond Liefde Relatie Vriendschap
23 december 2017

Waarom geven en delen je een gelukkiger persoon maakt

Brein
11 oktober 2017

Waarom tijd voor jezelf belangrijk is

Advies Gezond
20 augustus 2016

Een goede nachtrust? Blijf van die snooze-knop af

Brein Gezond
18 november 2016

Opgeven zonder je schuldig te voelen

Gezond Voeding
1 november 2015

Veganistisch recept: broccolisoep met gember en bosui

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!