Beginnen met yoga was nog nooit zo makkelijk

Yoga zorgt er onder andere voor dat lichaam en geest dichter bij elkaar komen. Je bent beter in balans, kan goed ontspannen en je concentratie gaat er op vooruit. De hoogste tijd dus om ook te beginnen (als je dat nog niet gedaan had, natuurlijk!). Wendy Online zet 3 prettige filmpjes online zodat ook jij met yoga kan beginnen. Geloof ons maar, dit wil je niet missen.

1. Sanny Zoekt Geluk

Op het kanaal Sanny Zoekt Geluk deelt Sanny Verhoeven wekelijks video’s over het thema geluk met de wereld. Hier horen uiteraard ook yoga-video’s bij en bovenstaande video staat vol goede oefeningen die prima zijn voor beginners. Dit filmpje focust vooral op energie, maar Sanny heeft bijvoorbeeld ook video’s met oefeningen tegen rugpijn en voor een betere nachtrust op haar kanaal staan.

2. Yoga with Adriene

Yoga with Adriene is misschien wel het bekendste internationale yoga-account dat op YouTube te vinden is. Het is even omschakelen wanneer je vooral Nederlandse video’s bent gewend, maar hierna is deze video echt ontzettend fijn. Adriene legt de oefeningen erg fijn uit en neemt je van begin tot eind aan de hand mee om zo op de beste manier yoga te leren.

3. Happy with Yoga

Last but not least, is dit Nederlandse kanaal: Happy with Yoga. Dit account vertelt je alles over de yoga-lifestyle en maakte onlangs ook een handige video voor beginners. Ideaal om kennis te maken met de verschillende oefeningen en houdingen.

Deel artikel

Ook interessant

Gezond Voeding
6 december 2017

Recept: amandelmeel cake met rood fruit & pure chocolade

Gezond Goed nieuws Voeding
4 juni 2016

Yes! Een drankje maakt gelukkig

Brein Gezond
22 mei 2017

Mark Tuitert: ‘Er jaren jonger uitzien? Heb meer seks’

Gezond Vrijheid & balans
17 maart 2018

Dream stories met Francis Beukeveld

Brein Gezond
2 oktober 2017

5 stappen om je dromen te onthouden

Bewegen
23 maart 2017

Drie don’ts tijdens je workout

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!