Beginnen met yoga was nog nooit zo makkelijk

Yoga zorgt er onder andere voor dat lichaam en geest dichter bij elkaar komen. Je bent beter in balans, kan goed ontspannen en je concentratie gaat er op vooruit. De hoogste tijd dus om ook te beginnen (als je dat nog niet gedaan had, natuurlijk!). Wendy Online zet 3 prettige filmpjes online zodat ook jij met yoga kan beginnen. Geloof ons maar, dit wil je niet missen.

1. Sanny Zoekt Geluk

Op het kanaal Sanny Zoekt Geluk deelt Sanny Verhoeven wekelijks video’s over het thema geluk met de wereld. Hier horen uiteraard ook yoga-video’s bij en bovenstaande video staat vol goede oefeningen die prima zijn voor beginners. Dit filmpje focust vooral op energie, maar Sanny heeft bijvoorbeeld ook video’s met oefeningen tegen rugpijn en voor een betere nachtrust op haar kanaal staan.

2. Yoga with Adriene

Yoga with Adriene is misschien wel het bekendste internationale yoga-account dat op YouTube te vinden is. Het is even omschakelen wanneer je vooral Nederlandse video’s bent gewend, maar hierna is deze video echt ontzettend fijn. Adriene legt de oefeningen erg fijn uit en neemt je van begin tot eind aan de hand mee om zo op de beste manier yoga te leren.

3. Happy with Yoga

Last but not least, is dit Nederlandse kanaal: Happy with Yoga. Dit account vertelt je alles over de yoga-lifestyle en maakte onlangs ook een handige video voor beginners. Ideaal om kennis te maken met de verschillende oefeningen en houdingen.

Deel artikel

Lees ook


Brein Gezond Goed nieuws
18 mei 2016

Ben jij een intelligente piekeraar?


Bewegen Gezond
25 juni 2017

4x yoga op de leukste zomerfestivals


Gezond Stress
30 mei 2016

Leef jij in het nu?


Stress
9 oktober 2015

Minder stress dankzij deze 5 veranderingen


Gezond
10 juli 2017

11 makkelijke trucs om gezonder te leven


Body & Mind Doen Gezond Lezen
21 mei 2016

Je stem als krachtbron

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!