Beginnen met yoga was nog nooit zo makkelijk

Yoga zorgt er onder andere voor dat lichaam en geest dichter bij elkaar komen. Je bent beter in balans, kan goed ontspannen en je concentratie gaat er op vooruit. De hoogste tijd dus om ook te beginnen (als je dat nog niet gedaan had, natuurlijk!). Wendy Online zet 3 prettige filmpjes online zodat ook jij met yoga kan beginnen. Geloof ons maar, dit wil je niet missen.

1. Sanny Zoekt Geluk

Op het kanaal Sanny Zoekt Geluk deelt Sanny Verhoeven wekelijks video’s over het thema geluk met de wereld. Hier horen uiteraard ook yoga-video’s bij en bovenstaande video staat vol goede oefeningen die prima zijn voor beginners. Dit filmpje focust vooral op energie, maar Sanny heeft bijvoorbeeld ook video’s met oefeningen tegen rugpijn en voor een betere nachtrust op haar kanaal staan.

2. Yoga with Adriene

Yoga with Adriene is misschien wel het bekendste internationale yoga-account dat op YouTube te vinden is. Het is even omschakelen wanneer je vooral Nederlandse video’s bent gewend, maar hierna is deze video echt ontzettend fijn. Adriene legt de oefeningen erg fijn uit en neemt je van begin tot eind aan de hand mee om zo op de beste manier yoga te leren.

3. Happy with Yoga

Last but not least, is dit Nederlandse kanaal: Happy with Yoga. Dit account vertelt je alles over de yoga-lifestyle en maakte onlangs ook een handige video voor beginners. Ideaal om kennis te maken met de verschillende oefeningen en houdingen.

Deel artikel

Lees ook


Gezond Goed nieuws Voeding
3 augustus 2016

Met dit drankje haal je het meeste uit je work-out


Brein Gezond
8 oktober 2017

5 tips om makkelijker los te laten


Stress
14 maart 2017

Zo leer je minder te tobben


Gezond Voeding
20 november 2016

Zo kun je bewust genieten van lekker eten


Achter de schermen Gezond Voeding Wendy
26 juni 2016

Aardbeien-mocktail


Doen Gezond Koken Voeding
11 oktober 2016

Koken met aanbiedingen: Ei-wraps met gado gado vulling

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!