Beginnen met yoga was nog nooit zo makkelijk

Yoga zorgt er onder andere voor dat lichaam en geest dichter bij elkaar komen. Je bent beter in balans, kan goed ontspannen en je concentratie gaat er op vooruit. De hoogste tijd dus om ook te beginnen (als je dat nog niet gedaan had, natuurlijk!). Wendy Online zet 3 prettige filmpjes online zodat ook jij met yoga kan beginnen. Geloof ons maar, dit wil je niet missen.

1. Sanny Zoekt Geluk

Op het kanaal Sanny Zoekt Geluk deelt Sanny Verhoeven wekelijks video’s over het thema geluk met de wereld. Hier horen uiteraard ook yoga-video’s bij en bovenstaande video staat vol goede oefeningen die prima zijn voor beginners. Dit filmpje focust vooral op energie, maar Sanny heeft bijvoorbeeld ook video’s met oefeningen tegen rugpijn en voor een betere nachtrust op haar kanaal staan.

2. Yoga with Adriene

Yoga with Adriene is misschien wel het bekendste internationale yoga-account dat op YouTube te vinden is. Het is even omschakelen wanneer je vooral Nederlandse video’s bent gewend, maar hierna is deze video echt ontzettend fijn. Adriene legt de oefeningen erg fijn uit en neemt je van begin tot eind aan de hand mee om zo op de beste manier yoga te leren.

3. Happy with Yoga

Last but not least, is dit Nederlandse kanaal: Happy with Yoga. Dit account vertelt je alles over de yoga-lifestyle en maakte onlangs ook een handige video voor beginners. Ideaal om kennis te maken met de verschillende oefeningen en houdingen.

Deel artikel

Ook leuk


Gezond Stress
10 april 2016

Haal dat nachtegaaltje in je naar boven


Doen Gezond Koken Voeding
17 mei 2016

Koken met aanbiedingen: spaghetti met een romige saus vol paddenstoelen en kip


Beauty Stress
17 mei 2015

Nooit meer last van kledingstress!


Advies Body & Mind Brein Gezond
8 mei 2016

Het leven is te kort om …


Gezond
16 januari 2017

De dagelijkse strijd tegen koude voeten en handen


Beauty Gezond Magazine
2 oktober 2016

Nikkies wondermiddelen

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!