Bijkomen van Koningsdag (en nacht) …

Nu ons Koningsavontuur er bijna op zit, hebben we een vol gevoel van al het (ongezonde) eten en drinken, en een leeg gevoel in de portemonnee. Wij helpen je bij het herstellen!

 

shutterstock_362884592

 

Om je te helpen, zetten we hier wat beauty- en health-tips op een rij. Deze tips komen uit WENDY #6. Meer tips? Haal het blad snel in huis, het ligt nu nog in de winkel!

 

Verhoog je food-IQ

Omega 3-vetzuren, vitamine D en vitamine B-complex zijn nodig voor een gezond brein en zenuwstelsel. Steeds meer studies laten zien dat ze ook je humeur verbeteren. En dat humeur kan ons nog wel eens in de steek laten op de donderdag na een zware koningsdag!

 

Kom in actie

Begin je ochtend met tien minuten bewegen. Zo activeer je je bloedsomloop en maak je gelukshormonen aan. Sporten in de buitenlucht is nog beter. En na een ochtendje sporten krijg je zo weer helemaal zin in je werkdag, mocht je geen vrij hebben …

 

Een groene douche

Een bezoek aan de duurzame supermarktketen Marqt (met inmiddels al vijftien filialen in het land) is een waar feestje. Nieuw en heerlijk is hun eigen lijn verzorgingsproducten. De serie bestaat uit onder andere zeep, douchegel en shampoo zonder mileubelastende palmolie en minerale olie. Puur natuur dus. En minstens zo belangrijk: het ruikt goddelijk. Het leukste is nog: voor Marqt zijn de prijzen van dit lekkers zeer bescheiden. Al vanaf drie euro, wel zo fijn na die lege portemonnee.

 

Lees hier waar Wendy nog meer energie van krijgt!

 

Tekst: Astrid Theunissen

Deel artikel

Ook interessant

Advies Bewegen Gezond
11 september 2016

Floatfit: de nieuwste manier om fit te worden

Advies Body & Mind Brein Gezond
15 augustus 2016

Met deze tips kan ook jij mindfulness vakantie vieren!

Stress
30 januari 2017

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?

Gezond
17 oktober 2017

Breng rust en harmonie terug in de slaapkamer met deze Feng Shui tips

Bewegen Gezond Voeding
25 september 2017

8 bewezen tips om af te vallen

Gezond
15 juli 2017

Waarom je vingers rimpelig worden in water?

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!