Binnen kijken: Kim Feenstra bij Yolanthe thuis op Ibiza

Onze fotograaf Kim keek voor WENDY #14 binnen bij drie heel verschillende families op Ibiza. And she loves. ‘Dat huis van Yolanthe, alles is daar mooi!’

Kim wilde voor deze WENDY mensen fotograferen die bij het eiland ‘horen’. Yolanthe en haar zussen, omdat ze er geboren zijn. Kims schoonzusje Maria Tailor en haar gezin. En de World Family Ibiza, omdat Kim het mooi vindt dat ze met z’n allen in één huis wonen: de ouders met hun zes kinderen, oma, een kleinkind.

Wat een hartelijkheid

Resultaat is een fantastische reportage van 24 pagina’s in de nieuwe WENDY, die als thema Ibiza heeft. ‘Wat de families die ik heb geportretteerd delen, is dat het allemaal creatieve mensen zijn die met niks zijn begonnen. Ze hebben het goed, maar zullen hun afkomst niet verloochenen. Dat vind ik zelf ook belangrijk’, vertelt Kim. ‘En ze géven. Delen hun liefde. Het zijn allemaal mooie spirits. De hartelijkheid waarmee we overal werden ontvangen. En zo bijzonder dat ik bij Yolanthe thuis mocht komen en alles mocht vastleggen. Werkelijk alles wat ik zag, vond ik mooi. Yolanthe en haar zussen zijn mooi op beeld, maar ze zijn ook mooi van binnen. Een fantastische productie om te maken!’

Kim probeert dit paradijsje zo mooi mogelijk vast te leggen

Bij Yolanthe op Ibiza

De afgelopen jaren toverde Yolanthe het huis waar ze werd geboren op Ibiza om tot een waar paradijs. Met een mix van meubels en spullen uit landen als India en Marokko, en Italiaans design wist ze een bijzondere sfeer neer te zetten. Het huis heeft een oogverblindend mooie ligging: op in een zee uitstekende klif, met een zwembad op de punt.

WENDY #14: de Summer of Love

Alle foto’s zien en de interviews met Yolanthe, Maria en de kleurrijke familie van Merel lezen? Rennen naar de winkel dan, voor WENDY’s zomereditie, die geheel in het teken staat van de Summer of Love!

Foto’s: Cris de Bos

Deel artikel

Lees ook


Achter de schermen Advies Body & Mind Gezond Wendy
6 augustus 2016

Veilig zonnen, inclusief een perfecte tan!


Stress
23 april 2018

Geen fijne baas? Grote kans dat je daar stress van krijgt.


Bewegen
30 april 2017

Here comes the sun! Alles over de Zonnegroet


Advies Body & Mind Gezond Video gezond
3 september 2016

3x yoga-oefeningen tegen rugpijn


Gezond Voeding
29 november 2016

Koken met aanbiedingen: Aardappelgratin + salami + boerenkool


Gezond
17 december 2016

9 dingen die je óók met honing kunt doen

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!