Binnen kijken: Kim Feenstra bij Yolanthe thuis op Ibiza

Onze fotograaf Kim keek voor WENDY #14 binnen bij drie heel verschillende families op Ibiza. And she loves. ‘Dat huis van Yolanthe, alles is daar mooi!’

Kim wilde voor deze WENDY mensen fotograferen die bij het eiland ‘horen’. Yolanthe en haar zussen, omdat ze er geboren zijn. Kims schoonzusje Maria Tailor en haar gezin. En de World Family Ibiza, omdat Kim het mooi vindt dat ze met z’n allen in één huis wonen: de ouders met hun zes kinderen, oma, een kleinkind.

Wat een hartelijkheid

Resultaat is een fantastische reportage van 24 pagina’s in de nieuwe WENDY, die als thema Ibiza heeft. ‘Wat de families die ik heb geportretteerd delen, is dat het allemaal creatieve mensen zijn die met niks zijn begonnen. Ze hebben het goed, maar zullen hun afkomst niet verloochenen. Dat vind ik zelf ook belangrijk’, vertelt Kim. ‘En ze géven. Delen hun liefde. Het zijn allemaal mooie spirits. De hartelijkheid waarmee we overal werden ontvangen. En zo bijzonder dat ik bij Yolanthe thuis mocht komen en alles mocht vastleggen. Werkelijk alles wat ik zag, vond ik mooi. Yolanthe en haar zussen zijn mooi op beeld, maar ze zijn ook mooi van binnen. Een fantastische productie om te maken!’

Kim probeert dit paradijsje zo mooi mogelijk vast te leggen

Bij Yolanthe op Ibiza

De afgelopen jaren toverde Yolanthe het huis waar ze werd geboren op Ibiza om tot een waar paradijs. Met een mix van meubels en spullen uit landen als India en Marokko, en Italiaans design wist ze een bijzondere sfeer neer te zetten. Het huis heeft een oogverblindend mooie ligging: op in een zee uitstekende klif, met een zwembad op de punt.

WENDY #14: de Summer of Love

Alle foto’s zien en de interviews met Yolanthe, Maria en de kleurrijke familie van Merel lezen? Rennen naar de winkel dan, voor WENDY’s zomereditie, die geheel in het teken staat van de Summer of Love!

Foto’s: Cris de Bos

Deel artikel

Lees ook


Doen Gezond Koken Voeding
10 mei 2016

Gezonde ijsjes!


Brein Geluk Gezond
22 september 2016

7 x waarom de herfst je gelukkig maakt


Advies Body & Mind Gezond Voeding
22 oktober 2016

10x dingen die je kunt doen met kokosolie


Brein Gezond
11 maart 2018

Wat als je hooggevoelig bent?


Gezond
7 oktober 2017

Boost je gezondheid met deze 4 ademhalingsoefeningen


Voeding
24 maart 2017

Omdat het Nationale Pannenkoekendag is: win een pannenkoekpakket!

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!