Binnenkijken bij Nicole Buch

Niets leuker dan bij bekende Nederlanders een kijkje in hun huis te nemen! In WENDY #15 mochten we binnenkijken bij Nicole Buch. 

Dit jaar is Nicole Buch te zien in Expeditie Robinson. Na jarenlang in Amsterdam te hebben gewoond, woont ze nu, prettig onthecht, in de natuur om de stap naar een nieuwe toekomst te maken. Vanuit haar hart beschrijft ze dit proces.

Nicole Buch, binnenkijken, wonen, interieur

‘Mijn recente verhuizing heeft me doen stilstaan bij het begrip ‘thuis’. Want wordt dat “thuis” bepaald door materiële of immateriële zaken? Wanneer voel je je thuis? Is dat als je een fijne plek hebt om te wonen óf als je mensen om je heen hebt die je begrijpen en van wie je houdt?

Thuiskomen is een thema van alle tijden, je kunt erover lezen in de Bijbel, Rembrandt schilderde De terugkeer van de verloren zoon en theoloog Henri Nouwen schreef er verschillende boeken over. Daarin herkende ik de centrale thema’s van aan de ene kant avontuurlijkheid, buiten de gebaande paden treden en een buitenstaander zijn, aan de andere kant de hang naar geborgenheid en veiligheid.

Je thuis voelen gaat in de basis over vertrouwdheid, betrouwbaarheid en vertrouwen. Als ik er goed over nadenk, gaat het uiteindelijk over in verbinding staan. In verbinding staan met mensen en in verbinding staan met je omgeving. Om uiteindelijk ook in verbinding te kunnen staan met jezelf.’

Meer Nicole in WENDY #15

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel in de nieuwe WENDY #15 en kom te weten wat Nicole’ s favoriete plekje in huis is.

Deel artikel

Lees ook


Geven & ontvangen Gezond Goed nieuws Magazine
19 juni 2016

Dankbaarheid voor een fijne nachtrust


Bewegen Gezond
7 februari 2018

DISQ: De belangrijkste trainingselementen


Gezond Voeding
14 maart 2018

Miljuschka’s rogge-zeezout brownie


Achter de schermen Bewegen Gezond Magazine Wendy
2 juni 2017

Bikram Yoga met Wendy


Gezond Voeding
6 december 2016

Koken met aanbiedingen: vegetarische lasagne met paprika


Gezond
4 juli 2017

Waarom je niet afvalt: 6 hormonen die je figuur beïnvloeden

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!