Pathé Ladies Night: 10 x 2 kaarten voor Bridget Jones's Baby!

Wil jij weer eens heerlijk wegzwijmelen vanuit je bioscoopstoel, samen met je beste vriendin, moeder of buurvrouw? Deze week maak je kans op gratis kaartjes voor zo’n heerlijk avondje tijdens de Pathé Ladies Night op 14 september. Wij geven namelijk 10 x 2 entreekaartjes weg voor de voorpremière van Bridget Jones’s Baby!

Klik HIER of op het onderstaande plaatje om mee te kunnen doen!

FB-winactie-bridget Jones3

 

Dé vrouwenfilm en romcom bij uitstek, dus deze mag je niet missen! En dat tijdens de voorpremière, waarbij je na de film ook nog eens een gave goodiebag mee naar huis krijgt …

Bridget Jones’s Baby

Huisje boompje beestje. Dit ideaal lijkt niet echt bestemd voor Bridget Jones (Renée Zellweger). Na haar break-up met Mark Darcy (Colin Firth) probeert ze haar leven weer op te pakken. Ze concentreert zich op haar baan als top producer en brengt veel tijd door met haar vrienden en vriendinnen. Alles lijkt eindelijk op zijn plek te vallen, totdat de zaken ineens iets anders lopen dan verwacht … Een knappe Amerikaan, Jack (Patrick Dempsey), duikt op in haar liefdesleven. Alsof dat nog niet genoeg is, komt Bridget Jones ook weer in contact met Mark Darcy. En Mark en Jack zijn in alles elkaars tegenpolen. Dan raakt Bridget ook nog eens zwanger, met daarbij een belangrijke vraag. Wie is de vader?

Meer info lees je hier.

Bron / beeld: Youtube & Pathe

 

Deze actie is afgelopen. Je kunt niet meer meedoen. De winnaars zijn bekend en krijgen zo snel mogelijk een mail met meer informatie.

De winnaars:
Wendy Verhaegh
Lian Honings
Lieke Blondeel
Anita Dijck
Anouk Doornwaard
Britt Nieuwenhuijse
Willemijn Hoff
Saskia Barnhoorn-Lieste
Sabine Rhijnsburger
Brigitte Groen In ’t Woud

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Niet gewonnen? Je kunt nog steeds tickets bestellen via deze link!

Op deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

Meer winacties? Kijk dan even hier

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!