Dare to unplug Javier Guzman

Javier Guzman leeft in het moment en heeft geen moeite met uitpluggen. Hij vergelijkt het zelfs met Goede Tijden, Slechte Tijden…

JAVIER IS TE ZIEN…

… vanaf september in de show Ga-Bie-Jer. Op oudejaarsavond doet Javier een conference in het Amsterdamse Toomler die wordt uitgezonden via Facebook en volgend jaar mei doet hij een Backstage Comedy Tour. ‘Ga-Bie-Jer heb ik al gespeeld, maar er is nog geen première geweest. Wanneer die komt, weet ik niet: ik ben de show nog steeds aan het ontwikkelen en pas als het voor mij helemaal af is gaan we officieel in première. Vanaf september speel ik weer door het hele land.’

PRETTY PLUGGED

‘In periodes. In aanloop naar de oudejaarsconference bijvoorbeeld, dan houd ik alles bij en doe ik veel op social media. En voor de Amerikaanse verkiezingen had ik bijvoorbeeld een kastje waarmee ik live Amerikaanse televisie kon streamen. Ik keek naar Fox en CNN, en wist daardoor al dat Trump zou gaan winnen. Social media doseer ik. Na een show kijk ik nooit. Al het gif dat mensen delen op social media, dat vind ik echt schrikbarend. De sluizen staan helemaal open. Ik stel me weleens voor hoe het moet zijn om nu op de middelbare school te zitten. Vroeger kon je naar huis vluchten als je werd gepest, nu zijn kinderen aan de goden overgeleverd.’

ULTIEM UNPLUGGED

‘Ik kan gemakkelijk uitpluggen, dat heb ik ook nodig om dicht bij mezelf te blijven. Ik leef in het moment. Op vakantie bijvoorbeeld, dan ga ik op een rots liggen en lees ik geen krant en raak ik mijn telefoon niet aan. De grap is dat je geen zak hebt gemist als je weer online gaat, het is net Goede Tijden, Slechte Tijden.’

Lees ook: Dare to unplug Huub Stapel

Deel artikel

Lees ook


Bewegen Gezond lifestyle
7 april 2016

Een recordpoging buiten-yoga!


Stress
19 mei 2016

Een kwispelende hond is goed tegen de stress!


Brein Gezond Liefde
13 november 2016

Hoe kun je meer van jezelf gaan houden?


Gezond
28 maart 2017

De positieve kracht van bloemen


Achter de schermen Gezond Voeding Wendy
19 juni 2016

Receptje uit WENDY #7 – Focaccia met vijgen


Brein Gezond
22 mei 2017

Mark Tuitert: ‘Er jaren jonger uitzien? Heb meer seks’

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!