De 6 leukste uitjes voor in de kerstvakantie

Nog even en het is kerstvakantie! Ben jij ook al plannen aan het maken? Mocht je nog inspiratie nodig hebben, denk dan eens aan deze leuke uitjes: 

1. Winterse Kermis

Woon je in de buurt van Den Haag? En ben je op zoek naar winterse gezelligheid voor de hele familie? Festival Carnivale biedt tijdens de kerstvakantie van 27 tot en met 30 december 2017 een winterse kermis. Tussen 15:00 en 01:00 uur zullen er in het Haagse Huijgenspark verschillende belevenissen zijn: mooie tentjes, spectaculaire dansers en acrobatiek, bijzondere attracties en natuurlijk eten en drinken in overvloed. In de avond zal er een spectaculaire eindshow plaatsvinden met spannende acts en live muziek. Bestel hier je kaarten!

2. Schaatsen

Wat moet je nou écht doen in de koude wintermaanden? Juist, schaatsen! Winter Village Laren is één van die leuke, gezellige en sfeervolle schaatsbanen waar je echt een keer zou moeten schaatsen. Van 24 november 2017 t/m  7 januari 2018 kan je hier je ijs-kunsten laten zien. Niet alleen in Laren vindt Winter Village plaats, nu ook op meerdere plekken in de randstad!

3. Zwemmen in de winter

Zwemmen hoeft echt niet altijd een zomerse activiteit te zijn. Hoe fijn is het om met de kinderen lekker te gaan zwemmen in een tropisch zwemparadijs? Je vergeet dan even de ijzige kou van buiten. Een leuk tropisch zwembad is bijvoorbeeld het Tikibad in attractiepark Duinrell, met de verschillende glijbanen en waterattracties vermaken jij en je kinderen je wel! Én ze zijn in de kerstvakantie extra lang geopend.

4. Disney On Ice

Op zoek naar een uitje voor de hele familie? De shows van Disney On Ice zijn nog te zien in Amsterdam en Utrecht van 23 december t/m 30 december. Live op het ijs zie je de Disney verhalen met Disney/Pixar’s Cars, De Kleine Zeemeermin, Toy Story en Disney’s Frozen. Lees hier meer over de magische ervaring en de tickets!

5. Nederlandse stedentrip

Je hoeft niet per se naar een ander land om je te vermaken in een stad. Nederland heeft ook fantastische steden die er rondom de feestdagen extra gezellig uitzien. Ga eens naar een andere stad met je geliefde, vrienden of familie en ontdek plaatsen, winkels en restaurantjes die je anders nooit had ontdekt! In grote plaatsen zoals Amsterdam, Eindhoven of Maastricht kan je ook nog eens de leukste kerstmarkten meepakken.

6. Vuurwerk shows

Als je aan oud en nieuw denkt, dan denk je aan: champagne, oliebollen en… vuurwerk! In heel Nederland zijn verschillende vuurwerkshows te vinden om het nieuwe jaar knallend in te gaan. Het Nationale Vuurwerk in Rotterdam is een echte aanrader en in Limburg kan je het prachtige vuurwerk bewonderen boven de Maas met de historische gebouwen op de achtergrond.

 

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!