De kracht van zee collageen + WIN beautypakket

Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam en één van de belangrijkste bouwstenen voor de botten, huid, spieren, pezen en het bindweefsel. Het houdt de huid letterlijk bij elkaar. Holland & Barrett heeft nu allerlei beautyproducten die gebaseerd zijn op zee collageen: hét geheim achter een prachtige, stralende huid. Jij kunt een beautypakket met deze producten winnen! Maar waar is zee collageen eigenlijk nog meer allemaal goed voor?

Vermindert rimpels

Goed stevig bindweefsel van binnenuit zorgt voor een jong uitziende huid zonder rimpels. Bindweefsel zit vol met collageen en elastine. Wanneer je ouder wordt, neemt het gehalte collageen en elastine in het bindweefsel af. Hierdoor wordt de huid slapper met als gevolg: rimpels. Door je gezicht te verzorgen met zee collageen wordt de kans op fijne lijntjes en rimpels kleiner.

Versoepelt de huid

Zee collageen heeft een hoog hydraterend vermogen en houdt vocht vast. Hierdoor verbetert de elasticiteit in je gezicht, wat weer voor een soepelere huid zorgt.

Bevordert de gezondheid

Zee collageen is rijk aan eiwitten, goede vetten, vitaminen, mineralen, antioxidanten en unieke eigenschappen die onze gezondheid bevorderen.

WIN

Wij mogen 10 heerlijke zee collageen beautypakketten van Holland & Barrett weggeven! De producten zijn gebaseerd op zee collageen en zee-algen en geschikt voor dagelijks gebruik. Deze zachte verzorgende lijn verbetert het vocht- en vetgehalte van de huid, stimuleert het vernieuwingsproces en helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Reageer onder de berichten op onze social media-kanalen Instagram en Facebook waarom jij het verzorgingspakket wilt winnen. 

De winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt. Wij feliciteren: Sonja de Jager, Eva Narcisz, Maartje Kreike, Shirley Boereboom, Jolanda Nijhuis, Femke Soesman-Schram, Annelies Smits, Merel Frederique Klooté, Marloes van Wonderlicious en Vanessa Wijnia met het winnen van het verzorgingspakket van Holland & Barrett!

 

Deel artikel

Lees ook


Brein
11 oktober 2017

Waarom tijd voor jezelf belangrijk is


Brein Gezond
24 mei 2017

11 nuchtere levenslessen van de mannen van 365 dagen succesvol


Advies Body & Mind Brein Gezond
3 juli 2016

De natuur als nachtlampje


Brein Gezond
18 november 2016

Opgeven zonder je schuldig te voelen


Gezond Voeding
8 december 2016

Voeding met Viv: eetdagboek van Renate Gerschtanowitz


Beauty Gezond Magazine
2 oktober 2016

Nikkies wondermiddelen

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!