De kracht van zee collageen + WIN beautypakket

Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam en één van de belangrijkste bouwstenen voor de botten, huid, spieren, pezen en het bindweefsel. Het houdt de huid letterlijk bij elkaar. Holland & Barrett heeft nu allerlei beautyproducten die gebaseerd zijn op zee collageen: hét geheim achter een prachtige, stralende huid. Jij kunt een beautypakket met deze producten winnen! Maar waar is zee collageen eigenlijk nog meer allemaal goed voor?

Vermindert rimpels

Goed stevig bindweefsel van binnenuit zorgt voor een jong uitziende huid zonder rimpels. Bindweefsel zit vol met collageen en elastine. Wanneer je ouder wordt, neemt het gehalte collageen en elastine in het bindweefsel af. Hierdoor wordt de huid slapper met als gevolg: rimpels. Door je gezicht te verzorgen met zee collageen wordt de kans op fijne lijntjes en rimpels kleiner.

Versoepelt de huid

Zee collageen heeft een hoog hydraterend vermogen en houdt vocht vast. Hierdoor verbetert de elasticiteit in je gezicht, wat weer voor een soepelere huid zorgt.

Bevordert de gezondheid

Zee collageen is rijk aan eiwitten, goede vetten, vitaminen, mineralen, antioxidanten en unieke eigenschappen die onze gezondheid bevorderen.

WIN

Wij mogen 10 heerlijke zee collageen beautypakketten van Holland & Barrett weggeven! De producten zijn gebaseerd op zee collageen en zee-algen en geschikt voor dagelijks gebruik. Deze zachte verzorgende lijn verbetert het vocht- en vetgehalte van de huid, stimuleert het vernieuwingsproces en helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Reageer onder de berichten op onze social media-kanalen Instagram en Facebook waarom jij het verzorgingspakket wilt winnen. 

De winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt. Wij feliciteren: Sonja de Jager, Eva Narcisz, Maartje Kreike, Shirley Boereboom, Jolanda Nijhuis, Femke Soesman-Schram, Annelies Smits, Merel Frederique Klooté, Marloes van Wonderlicious en Vanessa Wijnia met het winnen van het verzorgingspakket van Holland & Barrett!

 

Deel artikel

Ook interessant

Advies Brein Do It Yourself Gezond
16 mei 2016

Experimentje: ben je introvert of extravert?

Gezond Voeding Vrijheid & balans
29 mei 2018

Recept: Big egg volgens het DISQ e-book

Brein Gezond
27 juli 2017

Slechte slaper? Dit is dé oplossing volgens wetenschappers…

Gezond
24 november 2016

Wat je slaappatroon zegt over je persoonlijkheid

Gezond
22 juli 2017

8 manieren om slapend gewicht te verliezen

Advies Bewegen Body & Mind Gezond Voeding
13 juni 2016

Kopje koffie voor het sporten?

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!