De kracht van zee collageen + WIN beautypakket

Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam en één van de belangrijkste bouwstenen voor de botten, huid, spieren, pezen en het bindweefsel. Het houdt de huid letterlijk bij elkaar. Holland & Barrett heeft nu allerlei beautyproducten die gebaseerd zijn op zee collageen: hét geheim achter een prachtige, stralende huid. Jij kunt een beautypakket met deze producten winnen! Maar waar is zee collageen eigenlijk nog meer allemaal goed voor?

Vermindert rimpels

Goed stevig bindweefsel van binnenuit zorgt voor een jong uitziende huid zonder rimpels. Bindweefsel zit vol met collageen en elastine. Wanneer je ouder wordt, neemt het gehalte collageen en elastine in het bindweefsel af. Hierdoor wordt de huid slapper met als gevolg: rimpels. Door je gezicht te verzorgen met zee collageen wordt de kans op fijne lijntjes en rimpels kleiner.

Versoepelt de huid

Zee collageen heeft een hoog hydraterend vermogen en houdt vocht vast. Hierdoor verbetert de elasticiteit in je gezicht, wat weer voor een soepelere huid zorgt.

Bevordert de gezondheid

Zee collageen is rijk aan eiwitten, goede vetten, vitaminen, mineralen, antioxidanten en unieke eigenschappen die onze gezondheid bevorderen.

WIN

Wij mogen 10 heerlijke zee collageen beautypakketten van Holland & Barrett weggeven! De producten zijn gebaseerd op zee collageen en zee-algen en geschikt voor dagelijks gebruik. Deze zachte verzorgende lijn verbetert het vocht- en vetgehalte van de huid, stimuleert het vernieuwingsproces en helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Reageer onder de berichten op onze social media-kanalen Instagram en Facebook waarom jij het verzorgingspakket wilt winnen. 

De winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt. Wij feliciteren: Sonja de Jager, Eva Narcisz, Maartje Kreike, Shirley Boereboom, Jolanda Nijhuis, Femke Soesman-Schram, Annelies Smits, Merel Frederique Klooté, Marloes van Wonderlicious en Vanessa Wijnia met het winnen van het verzorgingspakket van Holland & Barrett!

 

Deel artikel

Lees ook


Gezond
22 februari 2018

De beste health-festivals en events


Beauty Gezond lifestyle
8 september 2016

Aardbei in je haar? Doen!


Brein Gezond Goed nieuws Luisteren
1 oktober 2016

6 effecten die muziek heeft op het brein


Brein Gezond Goed nieuws
9 mei 2016

Vier elk succes(je)!


Gezond Goed nieuws Voeding
4 juni 2016

Yes! Een drankje maakt gelukkig


Gezond Opvoeding Voeding
2 februari 2018

5 tips om je kind meer groente te laten eten

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!