Dagje weg? Kies één van deze 6 dierenparken

Goed nieuws: onze abonnementen-actie is verlengd! In plaats van tot het einde van het jaar, zijn de drie toegangskaarten (met uitzondering Dierenpark Amersfoort en Apenheul) die je krijgt als een jaarabonnement WENDY afsluit nu tot maart 2017 geldig. Kan je niet kiezen? Wij zetten alle dierenparken nog eens voor je op een rijtje.

Wanneer je een jaarabonnement WENDY afsluit krijg je hier drie toegangskaarten voor een dierenpark naar keuze bij! En dat voor slechts €35,-. Een goede deal, dus. Je kunt kiezen uit de volgende dierenparken.

1. Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen is verkozen tot het beste dierenpark van Nederland! Genoeg reden om het park eens een bezoek te brengen. Ervaar Afrika op slechts een paar uur rijden afstand. Kies uit verschillende safarivormen, spot de ‘Big Five’ en geniet van ruim 1400 wilde dieren!

2. Dierenpark Amersfoort

Ook in Dierenpark Amersfoort is genoeg te beleven. Tijdens een bezoek aan deze gezellige dierentuin kun je bijvoorbeeld dierenverzorgers ontmoeten. Zijn vertellen je alles over de dieren in het park en wat hen zo bijzonder maakt. Ook kun je deelnemen aan verschillende rondleidingen en activiteiten.

3. AquaZoo Friesland

In één van onze noordelijkste provincies aan de Friese wateren vind je AquaZoo Friesland. Een dierenpark vol waterdieren. Ga mee op avontuur met Pip en Pelle, beleef het Zeeleeuwen Spetter Spektakel, ga op Zeehondensafari of bezoek het Pinguïn Haringhapfestijn!

4. Dierenrijk Nuenen

Dierenrijk Nuenen is dé familiedierentuin van Nederland. Dagelijks vinden er allerlei leuke activiteiten plaats waar je simpel aan kunt deelnemen. Bezoek olifantenshows, ga op bezoek bij de jonge ijsbeertjes, ontmoet nieuwe chimpansees, neem deel aan de uitdagende dierenquiz of ga op de ‘Leerzame Toer de Voer’.

5. ZooParc Overloon

In ZooParc Overloon ben je een ontdekkingsreiziger. Onderzoek bijzondere diersoorten zoals cheeta’s, tijgers, leeuwen en apen. Vergeet je Expeditiemap niet, want hier staan de opdrachten in om je reis te voltooien. Ga op expeditie en ontdek de bijzondere verhalen over deze exotische diersoorten.

6. Apenheul

Als je niet van apen houdt, kun je niet park beter overslaan. Apenheul is namelijk een bos vol loslopende apen. Ideaal voor een gezellig, uitdagend, bijzonder en interessant dagje weg. Uiteraard zijn er ook apen die niet loslopen, zoals gorilla’s en orang-oetans. Klaar met apen spotten? Kom je dan uitleven als een aap in het Na-aaphuis met uitzicht op het gorilla-eiland.

Let op! Alleen kaarten voor Safaripark Beekse Bergen, Aquazoo Friesland, Dierenrijk Nuenen en Zooparc Overloon zijn tot maart 2017 geldig. Kaarten voor de andere parken zijn geldig tot:
– Dierenpark Amersfoort: eind 2016.
– Apenheul: 30 oktober 2016.

De actie geldt uitsluitend voor drie kaarten van hetzelfde park. Sluit hier je abonnement af!

 

Deel artikel

Lees ook


Gezond Voeding
17 november 2016

Voeding met Viv: eetdagboek van Jetteke van Lexmond


Advies Body & Mind Brein Gezond
15 augustus 2016

Met deze tips kan ook jij mindfulness vakantie vieren!


Advies Body & Mind Brein Gezond
28 mei 2016

Mediteren kun je leren: in 4 stappen


Gezond Voeding
27 december 2017

Jouw zoektocht naar geluk…Met eten!


Brein Gezond
22 juli 2017

Hierom klinkt jouw stem anders dan je ‘m zelf hoort…


Voeding
29 maart 2017

Recept: Italiaanse groentesalade met boekweit en balsamico

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!