Samen met Wendy fit 2019 in: Ontvang 3 maanden cadeau, bij een half jaar abonnement  

Actie geldig tot 31 januari

START NU


 WENDY's DISQ Club Abonnement


Ontvang 3 maanden cadeau bij een half jaar abonnement

 9 maanden sporten onder begeleiding van Wendy haar personal trainers.

De eerste 6 maanden € 59,95 per maand, de laatste 3 maanden € 0,- per maand. WENDY's DISQ Club Abonnement in het kort: 

  •  Online Personal Training gedurende 9 maanden
  •  Persoonlijk contact met je personal trainer
  •  Gratis DISQ-apparatuur t.w.v. €199 (na 9 maanden is de DISQ jouw eigendom)
  •  Toegang tot de DISQ Online Gym (met verschillende workouts)
  •  Gezamenlijke trainingen met alle WENDY's Club leden
  •  Het abonnement stopt automatisch, je hoeft dus niet zelf op te zeggen!
  •  Je betaalt alleen de eerste 6 maanden en krijgt daarna 3 maanden cadeau
  •  Bonus #1: 6 nummers van WENDY Magazine
  •  Bonus #2: Het DISQ voedings-en recepten e-book 

Wat is WENDY's DISQ Club Abonnement?

Wil jij je graag fitter voelen, maar kom je niet aan sporten toe door tijdgebrek? Of wil je wel, maar moet je jezelf telkens naar de sportschool slepen? Natuurlijk, je wilt graag in shape komen en op je voeding letten, maar je weet niet zo goed hoe je dit moet aanpakken.  

Dan is de WENDY’s Club aanbieding misschien wel iets voor jou! De komende 9 maanden krijg je iedere maand:  

• Online Personal Training In de eerste 21 dagen word je stap voor stap begeleid om je beweeg- en voedingspatroon aan te passen. Je traint dagelijks 10 minuten met DISQ, dit is goed in te passen in een druk leven en goed vol te houden. Na 21 dagen stem je met je personal trainer jouw ideale trainingsweek af, om jouw gewenste resultaat te bereiken.  

• Dagelijks persoonlijk contact met je personal trainer De personal trainers van Wendy begeleiden je via WhatsApp, telefoon en email.  

• Gratis DISQ-apparatuur t.w.v. €199 Je krijgt je eigen persoonlijke DISQ.  

• Toegang tot de DISQ Online Gym Je kan je workouts overal volgen via telefoon of computer. De personal trainers maken en geven jou je ideale workout om je doel te behalen.  

• Trainingsprogramma’s gedurende 9 maanden Na 21 dagen bespreek je met je personal trainer welk vervolgtraject bij je past. Ga je door met 10 minuten per dag? Drie keer in de week 30 minuten trainen? Of over op DISQ Running en trainen naar een 5 of 10+ KM?  

• Gezamenlijke kick-off training met alle WENDY’s Club leden In deze unieke training ga je op de hei trainen met alle leden en natuurlijk met Wendy en haar trainers.  

• Bonus #1: 6 nummers van WENDY Magazine Het is het ideale cadeau voor jezelf of voor iemand anders!  

• Bonus #2: Het e-book DISQ Way of Life Het e-boek is een overzichtelijke handleiding met handvatten voor een gezond eet- en beweegpatroon, die je goed kan inpassen in je dagelijks leven. De bijbehorende recepten helpen je hierbij. Het helpt je de balans vinden tussen goede voeding, bewegen en kunnen genieten van je leven. Het biedt je een gezonde levensstijl, die je ook kan volhouden.

Ervaringen van leden

"Ik wist niet dat je in 10 minuten zoveel spieren kon trainen. De verloren momenten van de dag, benut ik nu optimaal door te trainen. Dat scheelt mij weer een ritje naar de sportschool."

- Wendy van Dijk  

"Ik heb de ideale combinatie gevonden om mezelf fit te houden. De DISQ training zorgt ervoor dat mijn lijf sterk en strak blijft. De personal trainers van DISQ hebben mij zelfs in 6 maanden tijd fit gekregen en heb ik de marathon van New York gelopen!"

- Nicole Buch

"De DISQ is perfect voor mij omdat ik zelf de intensiviteit van de training kan bepalen. Sinds ik sport met DISQ voel ik me fitter, heb ik een betere conditie en meer kracht."

- Barbara Nanninga 

"Ik ben nog niet zo lang bezig met de DISQ, maar ik merk nu al verschil! Mijn kleren zitten losser, ik voel me fitter en slaap beter! Ik begin nu al verslaafd te raken aan de DISQ!"  

- Ruben Nicolai 

Hoe jij ook lid wordt.

Stap #1


Klik op de oranje actieknop hieronder.

Stap #2


Klik op de 'Afrekenen' knop.

Stap #3


Vul je gegevens in en rond je bestelling af met iDeal of andere vertrouwde betaal providers.


Veel gestelde vragen:

Q: Wanneer start mijn WENDY's DISQ Club abonnement?

A: Na je aanmelding krijg je een welkomsmail met meer informatie en volgen er 5 voorbereidingsdagen. Tijdens deze dagen wordt de DISQ naar je toe verzonden en ontvang je diverse mails hoe je je het beste kunt voorbereiden. Na je voorbereiding kan je de eerst volgende maandag beginnen met trainen.

Q: Ik ben totaal niet fit. Is dit erg?  

A: Nee. Je traint op je eigen tempo en we passen de intensiteit van de trainingen aan naar jouw fysieke conditie.

Q: Ik heb weinig tijd om te sporten is dit erg?  

A: Nee. Sterker nog, onze trainingsmethode is speciaal ontworpen voor mensen die weinig tijd hebben om te sporten. De workouts duren slechts 10 minuten per dag en je kan ze uitvoeren waar en wanneer jij dat wilt.

Q: Wat is de DISQ precies?  

A: De DISQ is een mobiel fitness apparaat. Je draagt een heupgordel met aan beide zijden weerstandsapparaten (DISQ's), het koord dat hieruit komt, wordt geleid via de enkelbanden en voegt weerstand toe aan elke beweging die je maakt. 

Q: Zit ik met het WENDY's DISQ Club Abonnement ergens aanvast?  

A: Nee, je neemt het WENDY's Club Abonnement voor 9 maanden af. Daarna is het abonnement afgelopen. Uiteraard kun je het abonnement vrijwillig verlengen.