Deze duo’s zijn te zien tijdens De Vliegende Vrienden

Op zaterdag 15 september reizen maar liefst 24 artiesten naar Zwolle, Eindhoven en Amsterdam om de eerste editie van De Vliegende Vrienden te vieren. De Vliegende Vrienden is een eenmalige ‘fusie’ tussen de evenementen De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch.

Eerder werd al bekendgemaakt dat onder meer BLØF, Anouk, Guus Meeuwis, Marco Borsato, Chef’Special, André Hazes, Ronnie Flex en Lil’ Kleine zullen optreden tijdens het eenmalige festival. Nu is ook bekend dat De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! een eigen festival karakter krijgt met tientallen duetten en unieke samenwerkingen van volledige bands.

Reizende duo’s

Artiesten en bands zullen veelal in duo-vorm reizen op 15 september. Zo zullen BLØF en Chef’Special voor het eerst samen het podium delen en ook voor Maan, Diggy Dex en Kraantje Pappie is het een eerste live-kennismaking. Marco Borsato reist samen met Jeroen van Koningsbrugge en VanVelzen. André Hazes zal de helikopter delen met Nick & Simon en Xander de Buisonjé. Eerdere edities van De Vrienden van Amstel LIVE! lieten al zien dat Typhoon en DI-RECT het samen goed kunnen vinden. De vriendschap tussen Anouk en Douwe Bob en ook die van Guus Meeuwis en Rowwen Hèze was al veel langer bekend. Deze duo’s zullen dan ook samen op het podium staan. Welke nummers de artiesten gaan doen, blijft voorlopig nog wel even geheim. Dat moet je meemaken!

Afsluitende acts

Er is ook bekend wie waar afsluit. De in Zwolle woonachtige rapper Typhoon zal met zijn titanenband en DI-RECT het Park de Wezenlanden in Zwolle sluiten en ook Guus Meeuwis en Rowwen Hèze zullen in hun vertrouwde omgeving van het E3 strand nabij Eindhoven de reis beëindigen. De in Noord-Holland woonachtige Borsato, van Koningsbrugge en VanVelzen eindigen in Amsterdam Spaarnwoude.

Kaarten

Er zijn nog enkele kaarten te koop voor het eenmalige festival. Kaarten voor Zwolle, Eindhoven en Amsterdam zijn verkrijgbaar via vliegendevrienden.nl/tickets.

Eerder was de WENDY-redactie bij de Vrienden van Amstel LIVE!. Lees hier het sfeerverslag van een van de gezelligste concerten.

Deel artikel

Ook interessant

Bewegen Geluk Geluksmomenten Gezond
23 augustus 2016

Deze 16 koppels gingen samen de strijd tegen overgewicht aan

Gezond
6 maart 2017

Zo makkelijk is mediteren (en het effect is enorm)

Brein Gezond Goed nieuws
6 april 2016

Muziek aan tijdens je werk!

Bewegen Gezond Voeding
24 november 2016

Voeding met Viv: eetdagboek van Fajah Lourens

Brein Gezond
10 september 2017

5 redenen waarom je genoeg moet slapen

Brein
27 januari 2017

Haal het maximale uit jouw dag met deze tips

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!