Dit zijn de leukste plekken om te DISQEN

Je hebt de DISQ-hype waarschijnlijk al voorbij zien komen op onze socials. Niet alleen WENDY’s Elftal is sportief bezig, maar de hele familie van Dijk is verslingerd aan de DISQ. Wat zijn de leukste plekken om te disqen?

1) Zweet je rot in het Vondelpark

Op maandag om 19.00 uur en op dinsdag om 20.00 uur, kun je samen met personal trainer Sander werken aan je DISQ skills. Hoe vet is het om samen met andere mensen heerlijk in de buitenlucht te trainen? Als je in de omgeving Amsterdam woont is dit natuurlijk ideaal.

2) Kijk je ogen uit op de Veluwe

Heb je zelf al een DISQ aangeschaft en woon je in het oosten van ons kikkerlandje? Hoe gaaf is het om midden in de natuur tussen de heide je work-out uit te voeren! Uitgestrekte bossen, heideheuvels en zandverstuivingen. Misschien spot je wel herten, reeën of wilde zwijnen.

3) Beach please!

Hoe tof is het om na het disqen een duik in het water te nemen om even af te koelen? Dat kan natuurlijk als je een work-out hebt gevolgd op het strand. Scheveningen en Zandvoort zijn onze favoriete stranden!

4) Giethoorn

Is het strand niet om de hoek? Giethoorn is het Nederlandse Venetië! Pak je DISQ in en train heerlijk aan het water.

5) Geniet van de natuur op de Maasduinen

Woon je in het zuiden van Nederland? Dan ken je vast wel deze onwijs mooie plek. Train tussen opwaaiend stuifzand en helderblauw water.

6) Neem de DISQ mee op vakantie

Ga je op vakantie en wil je toch nog een beetje happy & healthy leven? Neem de DISQ mee in je koffer en verbrand die calorieën!

7) In je eigen tuin

Waarom zou je naar een speciale locatie gaan als het ook gewoon bij jou in de tuin kan? Geen gedoe met reistijd of die nare zweetgeur in de sportschool.

8) Thuis in de woonkamer

Heb je geen tijd of zin om naar een andere locatie te gaan om te sporten? Geen nood, je kunt ook gewoon thuis een aantal oefeningen uitvoeren. Net zo easy!

Deel artikel

Ook interessant

Advies Bewegen Body & Mind Gezond Liefde Relatie Vriendschap
25 augustus 2016

Dit is waarom samen sporten het allerleukst is

Brein Gezond
30 september 2017

Zo bereik je je doelen makkelijker

Doen Gezond Koken Voeding
19 juli 2016

Drink jezelf gezond: Witte icetea met perzik

Brein Magazine
24 juli 2018

Vitamine W en de 6 leukste plekjes op de Wadden

Bewegen Gezond
16 januari 2018

Wendy is ‘verslaafd’ aan de DISQ. Maar wat is de DISQ eigenlijk?

Brein Gezond
8 oktober 2017

5 tips om makkelijker los te laten

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!