De Wijnpaal: Show your wine bottle

Ben je dol op wijn en heb je altijd een voorraadje in huis voor een spontane borrel? Dan is de Wijnpaal iets voor jou. Met dit op maat gemaakte wijnmeubel bewaar je je wijn handig én haal je direct een uniek designstuk in huis. 

Je eigen prachtexemplaar

Hoe vaak heb je een mooie fles wijn weten te bemachtigen, maar staat deze uit het zicht en kan niemand dit prachtexemplaar bewonderen? Een standaard wijnrek is volgens ons passé en elke reden om je wijnflessen te showen is een geldige. Jouw wijnflessen verdienen een prominente plaats in je interieur.

Met de uitvinding van de wijnpaal krijgen jouw wijnflessen deze prominente plaats. Naast dat een standaard wijnrek passé en niet praktisch is, biedt de wijnpaal meer ruimte in de kamer en een echt ‘wow’ effect. Nu je helemaal in de ban bent van de wijnpaal is de vraag hoe je dit prachtexemplaar in huis krijgt. Allereerst, is het van belang dat je de hoogte tussen vloer en plafond nauwkeurig opmeet. Alleen zo kan jouw eigen wijnpaal precies op maat gemaakt worden. De wijnpaal wordt namelijk blind gemonteerd en biedt plaats aan 20 flessen.

Gemiddeld duurt het 5 tot 20 werkdagen voordat jouw wijnpaal in huis is. Tot die tijd kun je de mooiste wijnflessen verzamelen voor je collectie 😉

Deel artikel

Lees ook


Gezond
15 juni 2017

Waarom Bikram yoga je leven kan veranderen


Advies Body & Mind Brein Gezond
10 oktober 2016

Vroeg opstaan: zo maak je het een stuk fijner!


Advies Stress Werk
14 juni 2015

4 redenen waarom een vrije dag geen zonde is


Gezond Stress Vriendschap
3 januari 2017

Waarom vrije tijd gelukkig maakt


Stress
13 februari 2015

5 tips voor wie altijd (te) druk is


Brein Gezond
21 november 2016

Energetisch genezen: oefening voor verbetering geheugen

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!