De Wijnpaal: Show your wine bottle

Ben je dol op wijn en heb je altijd een voorraadje in huis voor een spontane borrel? Dan is de Wijnpaal iets voor jou. Met dit op maat gemaakte wijnmeubel bewaar je je wijn handig én haal je direct een uniek designstuk in huis. 

Je eigen prachtexemplaar

Hoe vaak heb je een mooie fles wijn weten te bemachtigen, maar staat deze uit het zicht en kan niemand dit prachtexemplaar bewonderen? Een standaard wijnrek is volgens ons passé en elke reden om je wijnflessen te showen is een geldige. Jouw wijnflessen verdienen een prominente plaats in je interieur.

Met de uitvinding van de wijnpaal krijgen jouw wijnflessen deze prominente plaats. Naast dat een standaard wijnrek passé en niet praktisch is, biedt de wijnpaal meer ruimte in de kamer en een echt ‘wow’ effect. Nu je helemaal in de ban bent van de wijnpaal is de vraag hoe je dit prachtexemplaar in huis krijgt. Allereerst, is het van belang dat je de hoogte tussen vloer en plafond nauwkeurig opmeet. Alleen zo kan jouw eigen wijnpaal precies op maat gemaakt worden. De wijnpaal wordt namelijk blind gemonteerd en biedt plaats aan 20 flessen.

Gemiddeld duurt het 5 tot 20 werkdagen voordat jouw wijnpaal in huis is. Tot die tijd kun je de mooiste wijnflessen verzamelen voor je collectie 😉

Deel artikel

Lees ook


Gezond Voeding
11 juni 2017

Vaderdag winactie: super easy ontbijtje op bed


Bewegen
29 maart 2017

4 tips om regelmatig sporten vol te blijven houden


Voeding
15 april 2017

Hoeveel zout eet jij?


Gezond Voeding
27 september 2017

Recept: soep van pompoen en rode linzen


Advies Apps & Tech Gezond lifestyle
30 mei 2016

Slimme app spoort huidkanker op


Achter de schermen Bewegen Gezond Magazine Vrijheid & balans
4 augustus 2016

Moedig samen met Wendy en Herman onze Olympische heldinnen aan

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!