Ernst-Jan Pfauth schrijft het ‘Dankboek’ + WIN

Ernst-Jan Pfauth (1986) is uitgever en mede-oprichter van De Correspondent. Hij is geobsedeerd door innovaties in de media en schrijft daar elke zaterdagmorgen een nieuwsbrief over. Naast deze indrukwekkende activiteiten komt Ernst-Jan nu met het ‘Dankboek’: Dagboek voor een tevredener leven. 

Ernst-Jan spreek in het Dankboek over ‘onze prestatiemaatschappij’ waarin mensen alleen maar streven naar een betere versie van zichzelf en wat zij doen.

“Maar als je altijd streeft naar meer en beter, vergeet je dankbaar te zijn voor wat je al hebt. En dat terwijl onderzoek aantoont dat geluk juist sterk samenhangt met dankbaarheid.”
– Ernst-Jan Pfauth

Daarom schreef hij het Dankboek, wat een pleidooi is voor dankbaarheid. Het boek is onderbouwd met tips gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en persoonlijke bevindingen om meer voldoening uit je leven te halen. Verder zet Ernst-Jan de lezer aan om elke dag in het boek te schrijven om dankbaar te zijn en te blijven.

Bekijk het interview:

WIN

Sta jij open voor een dankbaarder leven? En wil jij het boek van Ernst-Jan wel winnen? Reageer dan onder de video van Ernst-Jan op onze social media kanalen Instagram en Facebook waarvoor jij op dit moment dankbaar bent.  

De winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt. Wij feliciteren Lotte Brugman, Marjolein van der Wielen, Rooz Boersma, Eline van Bemmel en Nicole van Wieringen. Veel (lees)plezier met Het Dankboek!

Deel artikel

Ook interessant

Brein Magazine
24 juli 2018

Vitamine W en de 6 leukste plekjes op de Wadden

Voeding
28 maart 2018

DISQ recept: South American chicken

Gezond Voeding
20 november 2016

Zo kun je bewust genieten van lekker eten

Advies Coach Stress
4 maart 2016

Druk? Leer van deze cursus tijdbesparen  (deel 1)

Doen Gezond Koken Voeding
23 augustus 2016

Recept: pannenkoekjes met kaas, komkommer en cherrytomaat

Brein Gezond lifestyle
23 april 2016

Dit tijdstip maakt je het meest gelukkig!

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!