Ernst-Jan Pfauth schrijft het ‘Dankboek’ + WIN

Ernst-Jan Pfauth (1986) is uitgever en mede-oprichter van De Correspondent. Hij is geobsedeerd door innovaties in de media en schrijft daar elke zaterdagmorgen een nieuwsbrief over. Naast deze indrukwekkende activiteiten komt Ernst-Jan nu met het ‘Dankboek’: Dagboek voor een tevredener leven. 

Ernst-Jan spreek in het Dankboek over ‘onze prestatiemaatschappij’ waarin mensen alleen maar streven naar een betere versie van zichzelf en wat zij doen.

“Maar als je altijd streeft naar meer en beter, vergeet je dankbaar te zijn voor wat je al hebt. En dat terwijl onderzoek aantoont dat geluk juist sterk samenhangt met dankbaarheid.”
– Ernst-Jan Pfauth

Daarom schreef hij het Dankboek, wat een pleidooi is voor dankbaarheid. Het boek is onderbouwd met tips gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en persoonlijke bevindingen om meer voldoening uit je leven te halen. Verder zet Ernst-Jan de lezer aan om elke dag in het boek te schrijven om dankbaar te zijn en te blijven.

Bekijk het interview:

WIN

Sta jij open voor een dankbaarder leven? En wil jij het boek van Ernst-Jan wel winnen? Reageer dan onder de video van Ernst-Jan op onze social media kanalen Instagram en Facebook waarvoor jij op dit moment dankbaar bent.  

De winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt. Wij feliciteren Lotte Brugman, Marjolein van der Wielen, Rooz Boersma, Eline van Bemmel en Nicole van Wieringen. Veel (lees)plezier met Het Dankboek!

Deel artikel

Lees ook


Advies Bewegen Body & Mind Gezond
6 oktober 2016

Thuis sporten: 5 sporten die je thuis kunt doen


Brein Gezond
24 mei 2017

11 nuchtere levenslessen van de mannen van 365 dagen succesvol


Body & Mind Gezond lifestyle
20 oktober 2016

Van rookmoment naar beweegmoment


Brein
22 februari 2017

Begin je dag met power posing voor meer geluk


Doen Gezond Koken Voeding
11 oktober 2016

Koken met aanbiedingen: Ei-wraps met gado gado vulling


Advies Body & Mind Brein Gezond
26 september 2016

Energetisch genezen: energie als medicijn

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!