Filmpje: Wendy's Angels verrassen transgender Damian

Schermafbeelding 2015-07-29 om 11.12.23
Op ’t eerste gezicht is Damian-Jackson een man als alle anderen. Toch is er iets speciaals aan hem. Damian-Jackson is namelijk geboren als vrouw. Hij heeft een turbulente jeugd achter de rug, maar is nu eindelijk op weg naar wie hij wil zijn; een heteroseksuele man. Ook ik moedig Damian-Jackson aan om lekker te zijn wie hij wil en heb mijn Angels Nana, Kee en Wen naar hem toegestuurd om hem flink te verrassen!

Vier maanden terug heeft Damian-Jackson zijn borsten laten verwijderen. De herinnering hieraan, de littekens, zijn nog steeds zichtbaar en hij wil niets liever dan een tattoo om deze te bedekken. Samen met zijn vriendin verrasten Wendy’s Angels de nietsvermoedende Damian-Jackson.

Bekijk het mooie filmpje hieronder:

Naast een cadeaucheque ter waarde van 500 euro voor een tatoeage bij Tattoo Palace, gezet door Roxa Rosa, krijgt Damian twee kaarten voor de Canal Parade die op zaterdag 1 augustus plaatsvindt. Dit jaar is het thema van de Gay Pride: Share love, love difference. Damian-Jackson mag meevaren op een boot van Share your love with flowers, een prachtig initiatief dat liefde uitdeelt middels bloemen.

Heb jij ook een wens? Doe mee door een reactie achter te laten op Facebook. Gebruik daarbij altijd de hashtag: #wendysangels. Laat je wens achter en wie weet staan Nana, Kee en Wen bij jou op de stoep!

150302_banner_Angels

Deel artikel

Lees ook


Advies Gezond lifestyle
8 augustus 2016

Ook zo'n last van muggen? 7 tips tegen jeuk


Bewegen
5 maart 2017

Yoga bij nek- en schouderpijn (deel 1)


Brein Geluk Geluksmomenten Gezond lifestyle
28 juni 2016

De mooiste zonsondergangen


Gezond
13 maart 2017

Fit het voorjaar in met tips van Mark Tuitert


Gezond Voeding
10 juni 2017

Gezond ontbijtje: amarantpap


Bewegen Gezond
24 juli 2017

Aaah, nog niet bikiniproof! Mark Tuitert geeft 5 last minute tips

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!