Filmpje: Wendy's Angels verrassen transgender Damian

Schermafbeelding 2015-07-29 om 11.12.23
Op ’t eerste gezicht is Damian-Jackson een man als alle anderen. Toch is er iets speciaals aan hem. Damian-Jackson is namelijk geboren als vrouw. Hij heeft een turbulente jeugd achter de rug, maar is nu eindelijk op weg naar wie hij wil zijn; een heteroseksuele man. Ook ik moedig Damian-Jackson aan om lekker te zijn wie hij wil en heb mijn Angels Nana, Kee en Wen naar hem toegestuurd om hem flink te verrassen!

Vier maanden terug heeft Damian-Jackson zijn borsten laten verwijderen. De herinnering hieraan, de littekens, zijn nog steeds zichtbaar en hij wil niets liever dan een tattoo om deze te bedekken. Samen met zijn vriendin verrasten Wendy’s Angels de nietsvermoedende Damian-Jackson.

Bekijk het mooie filmpje hieronder:

Naast een cadeaucheque ter waarde van 500 euro voor een tatoeage bij Tattoo Palace, gezet door Roxa Rosa, krijgt Damian twee kaarten voor de Canal Parade die op zaterdag 1 augustus plaatsvindt. Dit jaar is het thema van de Gay Pride: Share love, love difference. Damian-Jackson mag meevaren op een boot van Share your love with flowers, een prachtig initiatief dat liefde uitdeelt middels bloemen.

Heb jij ook een wens? Doe mee door een reactie achter te laten op Facebook. Gebruik daarbij altijd de hashtag: #wendysangels. Laat je wens achter en wie weet staan Nana, Kee en Wen bij jou op de stoep!

150302_banner_Angels

Lees ook:
Dit is Nana
Deel artikel

Lees ook


Advies Bewegen Body & Mind Gezond
12 mei 2016

Samen sporter maakt je sterker


Bewegen
29 maart 2017

4 tips om regelmatig sporten vol te blijven houden


Gezond Goed nieuws
11 april 2016

Goed nieuws voor nachtbrakers


Apps & Tech Brein Gezond lifestyle
11 juni 2016

Lekker zen: 3x mediteren via een app


Bewegen Gezond Magazine Vrijheid & balans
11 januari 2018

Doe als Wendy, naar buiten, sporten!


Gezond
25 maart 2017

De vijf leukste (yoga)festivals om te ontspannen deze lente

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!