Filmpje: Wendy's Angels verrassen transgender Damian

Schermafbeelding 2015-07-29 om 11.12.23
Op ’t eerste gezicht is Damian-Jackson een man als alle anderen. Toch is er iets speciaals aan hem. Damian-Jackson is namelijk geboren als vrouw. Hij heeft een turbulente jeugd achter de rug, maar is nu eindelijk op weg naar wie hij wil zijn; een heteroseksuele man. Ook ik moedig Damian-Jackson aan om lekker te zijn wie hij wil en heb mijn Angels Nana, Kee en Wen naar hem toegestuurd om hem flink te verrassen!

Vier maanden terug heeft Damian-Jackson zijn borsten laten verwijderen. De herinnering hieraan, de littekens, zijn nog steeds zichtbaar en hij wil niets liever dan een tattoo om deze te bedekken. Samen met zijn vriendin verrasten Wendy’s Angels de nietsvermoedende Damian-Jackson.

Bekijk het mooie filmpje hieronder:

Naast een cadeaucheque ter waarde van 500 euro voor een tatoeage bij Tattoo Palace, gezet door Roxa Rosa, krijgt Damian twee kaarten voor de Canal Parade die op zaterdag 1 augustus plaatsvindt. Dit jaar is het thema van de Gay Pride: Share love, love difference. Damian-Jackson mag meevaren op een boot van Share your love with flowers, een prachtig initiatief dat liefde uitdeelt middels bloemen.

Heb jij ook een wens? Doe mee door een reactie achter te laten op Facebook. Gebruik daarbij altijd de hashtag: #wendysangels. Laat je wens achter en wie weet staan Nana, Kee en Wen bij jou op de stoep!

150302_banner_Angels

Deel artikel

Lees ook


Do It Yourself Doen Gezond Koken Liefde Opvoeding
28 augustus 2016

5x een gezonde lunchtrommel voor de kinderen


Gezond Stress Voeding
16 november 2016

Voorkom stress met gezonde voeding


Stress
8 september 2015

Goed nieuws: een middagdutje vermindert stress


Advies Body & Mind Brein Doen Gezond Uitgaan
18 juni 2016

Vakantie: even helemaal niks (dus ook geen werk)!


Gezond
12 mei 2017

9x houd hier rekening mee na 9 uur ’s avonds


Gezond Stress
18 augustus 2017

17 tips voor minder stress

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!