Glennis Grace krijgt staande ovatie tijdens halve finale

Vannacht was het eindelijk zover, de halve finale van America’s Got Talent. Glennis heeft zoals altijd weer gestreden om hogerop te komen, ze zong het nummer ‘This Womans Work’ van Kate Bush, en hoe!

Het optreden

Vanacht zong Glennis Grace in de halve finale en dit werd geweldig ontvangen door het publiek en de jury. Het publiek gaf haar een staande ovatie en de meeste juryleden kwamen niet veder dan “yes , yes yes!” Simon Cowell vond het in zijn ogen zelfs het beste optreden van de avond! Alles klopte, het nummer en natuurlijk haar prachtige outfit, zoals beloofd zat er wat glitter in.

In spanning afwachten

Dit ziet er uiteraard heel goed uit voor Glennis. Maar tot vannacht zit ook zij in spanning, want in de nacht van woensdag op donderdagavond wordt pas bekend gemaakt wie er echt door is naar de finale. Wij zijn natuurlijk heel benieuwd, maar hebben er volle vertrouwen in dat wij Glennis kunnen zien schitteren in de finale op 18 september. Wat denken jullie?

Of Glennis wint of niet, wij zijn natuurlijk al hartstikke trots op het resultaat tot nu toe! Of zij in de finale komt? Je leest het hier op Wendyonline.nl

Foto: America’s Got Talent
Deel artikel

Ook interessant

Gezond Stress
11 september 2018

Start jouw dag met plezier: 5 tips voor tijd besparen in de ochtend

Stress
9 oktober 2017

Relaxen maar! Ontspannen doe je zo

Gezond Voeding
25 september 2017

Deze voedingsproducten zorgen voor een goed en gezond leven

Stress
5 januari 2017

Handig: een cursus zelfwaardering

Stress
22 december 2016

5 minuten in de chill-zone tijdens de kerstdrukte

Body & Mind Doen Gezond Lezen
21 mei 2016

Je stem als krachtbron

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!