Hartverwarmende adressen voor de winter

De winter doet langzaam haar intrede. De eerste nachtvorst is geweest, er zit bijna geen blad meer aan de boom en de dagen worden steeds korter. Moet jij er ook zo aan wennen? Om te voorkomen dat je last krijgt van winterblues, mag je je zelf best iets leuks in het vooruitzicht stellen. Een weekendje weg bijvoorbeeld! Om op te laden en op te warmen voor de rest van de wintermaanden. We tippen je graag een paar bijzondere adressen met heerlijke haard, waarvan je gegarandeerd vol energie huiswaarts keert.

Met privé bioscoop

Aan de rand van natuurgebied de Hatertse Vennen bij Wijchen vind je de nieuwe bed & breakfast 2B2B. Rust, ruimte en veel privacy zijn kernwoorden voor je verblijf bij Marieke. Een fijne plek om je even terug te trekken; bij de haard of in de privé bioscoop die je apart kunt reserveren. https://www.bijzonderplekje.nl/bed-and-breakfast/2b2b

plekje 1

Met vrienden

In de bossen bij Appelscha ligt het Scandinavisch uitziende Boshuis Friesche Duin. Dit 8-persoons huis is zo’n adres waar je eigenlijk niet meer weg wilt. Overdag een frisse neus halen in Nationaal Park Drents Friese Wold, ’s avonds samen met vrienden lekker lang tafelen of met een goed glas wijn bij de houtkachel.
https://www.bijzonderplekje.nl/vakantiewoning/boshuis-friesche-duin

plekje 2

Alles onder één dak

Hoe heerlijk, wanneer het buiten koud, nat en guur is, hoef je hier de deur niet meer uit. Boek een verblijf bij Hotel De Sterrenberg op de Veluwe en je hebt alles onder één dak: een heerlijk bed, goed restaurant en een wellness. Pure verwennerij!
https://www.bijzonderplekje.nl/hotel/sterrenberg

plekje3

Boekentip voor de winter

Ben jij gevoelig voor winterblues? Laat je niet weerhouden door koude! Hoewel je bij winter misschien als eerste denkt aan donkere en natte dagen, heeft het koudste seizoen van het jaar veel moois te bieden. Bestel het boek KOUD van Marleen Brekelmans van Bijzonder Plekje (link http://www.bijzonderplekje.nl), boordevol bijzondere plekjes en tips om ook in de winter eropuit te trekken.

Titel: KOUD Tips en bijzondere plekjes om de winter te beleven.
Auteur: Marleen Brekelmans
Ontwerp cover en binnenwerk: Studio Vrolijk
Uitgever: Vrolijk Fabriek
Aantal pagina’s: 128
Prijs:  15,95
ISBN: 978-94-91808-33-3
Bestellen? http://vrolijkfabriek.nl/product/koud-tips-en-bijzondere-plekjes-om-winter-beleven/

plekje

Op BijzonderPlekje.nl vind je de meest bijzondere adressen in Europa, van idyllische theetuin tot kindvriendelijk vakantiehuis, van kleurrijke pipowagen tot designhotel. Een persoonlijke selectie van Marleen Brekelmans, die haar ontdekkingen deelt op Wendy Online. 

Deel artikel

Ook interessant

Gezond Reizen Voeding
18 april 2018

Een jaar door Europa trekken met je gezin

Gezond
16 mei 2017

De 6 beste snacks voor het slapengaan

Advies Body & Mind Gezond Video gezond
3 september 2016

3x yoga-oefeningen tegen rugpijn

Gezond Opvoeding Relatie Vriendschap
5 november 2017

Willeke heeft MS en startte een crowdfundingsactie voor haar behandeling

Brein Lifestyle
24 juli 2018

Vitamine W en de 6 leukste plekjes op de Wadden

Gezond Voeding
7 juni 2017

Recept: Kim Feenstra’s malse kip piri piri

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!