Het Taartrovers Film Festival gaat 2 januari van start + WIN 2 x 2 kaarten!

Vanaf 2 januari start het Taartrovers Film Festival met haar tournee bij de Verkadefabriek in Den Bosch. Het rondreizende kinderfilm- en speelfestival voor kinderen van 2 tot 9 jaar maakt alle films bekend die deze winter meereizen naar 10 filmtheaters door het land. Dit jaar staan onder andere Ot is een ei, Gruwelijke rijmen en Monsieur Carton op het programma.

Het festival

Van 2 januari tot 2 april reist het festival langs tien filmtheaters in het hele land met een bijzonder programma van artistieke, fantasierijke kinderfilms in de ‘Speeltuin van de verbeelding’. Dit jaar brengen ze met het thema “Lettersoep & Prentenkoek” een ode aan het kinderboek. De programmering bestaat uit een filmprogramma in een interactief gedeelte dat openbaar toegankelijk is. Het filmprogramma bestaat uit fantasievolle films die een beroep doen op de verbeelding van de kijker. Het interactieve programma vindt plaats in de ‘Speeltuin van de Verbeelding’, waarin vele installaties en workshops zijn geïntegreerd.

films

Films en steden

De steden waar het festival plaats gaat vinden zijn: Amsterdam, Breda, Bussum, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Eindhoven, Groningen, Maastricht en Utrecht. En vind hier alle films die zullen worden vertoond.

Over taartrovers productiehuis

De Taartrovers, een Cultureel Kinderwarenhuis, zijn de bedenkers en makers van interactieve culturele projecten voor en met kinderen onder leiding van Tessa van Grafhorst en Remke Oosterhuis. Dit ondernemen ze op eigen initiatief of in opdracht van musea, festivals, scholen, gemeenten, bedrijven, enzovoorts.

WIN

WENDY mag 2 x 2 kaarten voor het festival weggeven met film en locatie naar keuze. Laat onder het bericht op onze Facebook-pagina weten waarom jij deze kaartjes wilt winnen, naar welke stad jij wilt en welke film jij graag wilt zien! Wie weet ga jij binnenkort naar het festival! (meedoen kan tot 2 januari)  

 

Deel artikel

Lees ook


Bewegen Gezond
16 januari 2018

Wendy is ‘verslaafd’ aan de DISQ. Maar wat is de DISQ eigenlijk?


Bewegen Gezond Goed nieuws
17 mei 2016

Hardlopen als geheugentrainer


Gezond Liefde Relatie
26 september 2017

6x weetjes over de pil


Bewegen Gezond Vrijheid & balans
4 augustus 2017

Geitenyoga: iets voor jou?


Bewegen
1 juli 2017

5x actieve vakantie uitjes voor pubers, zonder smartphone!


Gezond Stress
5 september 2016

6 tips om na de vakantie weer stressvrij te beginnen

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!