Shoppen en borrelen tegelijkertijd? Hier moet je zijn

Zit jij het liefst op koude regenachtige dagen binnen onder een kleedje? Vanaf vandaag niet meer. Wij hebben dé hotspots gevonden waar je onder het genot van een kop koffie, thee of warme chocolademelk, tegelijkertijd lekker kunt shoppen. Een match made in heaven. Lees hieronder welke hotspots je niet mag missen!

ROBBIES

Robbies

ROBBIES is fantastisch! De zaak, die maar liefst 1000m2 beslaat, in Den Bosch is een ware walhalla. Je kunt er winkelen, snuffelen, ontspannen, werken en proeven. Alles draait om ‘Fashion, Lifestyle & Food’. In het café kun je natuurlijk ook terecht voor een van de heerlijke koffies en andere lekkernijen!

Je vindt ROBBIES aan de Verwerstraat 33 in ‘s-Hertogenbosch.

Beeld & website: ROBBIES

NOIR

NOIR fashion cafe

NOIR is een Fashion Café waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch, woonaccessoires, lekkere koffie en kleding van Nederlandse & Scandinavische merken. Een heerlijke plek om je lekker te laten gaan!

Je vindt NOIR aan de Neerstraat 27 in Roermond.

Beeld & website: NOIR

KEK – De koffiebar van Delft

KEK

Wat een leuk tentje is dit! Het is de hotspot voor koffie, ontbijt, lunch en een tussendoortje. Ook voor leuke hebbedingetjes en cadeautjes kun je hier terecht. KEK is zeven dagen in de week geopend. En is je telefoon bijna leeg en ben je je oplader vergeten? Ze hebben sinds deze week een speciale KEK-oplader te leen voor bijna alle telefoons. Handig!

Je vindt KEK aan de Voldersgracht 27 in Delft.

Beeld & website: KEK

Hartje Oost

hartje oost

Deze koffieboetiek heeft veel te bieden. Naast overheerlijke koffie hebben ze ook mooie kledingmerken in huis. Achter alle merken die ze verkopen zit een mooi verhaal. Even snel lunchen, een taartje eten of een cadeautje kopen kan natuurlijk ook!

Je vindt Hartje Oost aan de Javastraat in Amsterdam.

Beeld & website: Hartje Oost

Kootuur

Kootuur

Wat een leuk concept hebben ze bij Kootuur in Zwolle. Naast een heerlijke kop koffie en de mogelijkheid om te shoppen, kun je hier ook terecht voor een knipbeurt van je haar. Kortom, voor elk wat wils en je hoeft je nooit te vervelen.

Je vindt Kootuur aan de Grote Markt 2 in Zwolle.

Beeld & website: Kootuur

Snuf en Shoe

snuf en shoesnuf en shoe 2

Snuf en Shoe is een concept store in het Brabantse Schaijk. Ze hebben een groot aanbod van schoenen en daarnaast kun je sinds kort ook terecht voor leuke woonspulletjes, bloemen en lekker eten. De gerechten zijn samengesteld met eerlijke, verse producten. Geniet van de koffie en de steeds wisselende lunchgerechten, patisserie en chocolaterie uit eigen keuken. Yum!

Je vindt Snuf en Shoe aan het Europaplein 12a in Schaijk.

Beeld & website: Snufenshoe
Deel artikel

Lees ook


Apps & Tech Brein Gezond lifestyle
11 juni 2016

Lekker zen: 3x mediteren via een app


Bewegen Gezond Goed nieuws
20 juni 2016

Internationale Yoga Dag 2016!


Gezond Stress
30 mei 2016

Leef jij in het nu?


Brein Gezond Stress Winactie
9 mei 2018

Vul de enquête in en win een kussen van Caresse


Gezond Voeding
18 augustus 2016

Koken met aanbiedingen: Tortilla’s met tonijn, rode paprika en ei


Brein Gezond
21 november 2016

Energetisch genezen: oefening voor verbetering geheugen

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!