Vind je innerlijke rust tijdens de eerste Inner Peace Conference

Stress. Het lijkt wel alsof we er met z’n allen steeds meer last van hebben. We werken en werken en werken, hard en zonder te stoppen. Waarom zijn we toch altijd zo druk, nemen we geen tijd voor onszelf en vooral: wat kunnen we hier aan doen?

Dat we ondanks alle welvaart en vrijheid toch zo gestrest zijn met z’n allen heeft vooral te maken met de aanhoudende stroom informatie die we dagelijks te verduren krijgen. Door de constante technologische ontwikkelingen raken we overprikkeld en overspannen. Dit zorgt voor een record aantal burn-outs op steeds vroegere leeftijd. Wat we nodig hebben? Innerlijke rust. En die vind je tijdens de allereerste editie van de Inner Peace Conference in Amsterdam op 1 en 2 oktober 2016.

IPC_Key-visual_RGB

Inner Peace Conference is een weekend, georganiseerd door Delight Yoga, vol yoga, meditatie, wisdom, live muziek, lezingen en workshops. De oprichters van het evenement hopen met de Inner Peace Conference een platform te creëren waar mensen van over de hele wereld bij elkaar kunnen komen om samen innerlijke rust te kunnen ervaren. Wil jij bij dit bijzondere evenement aanwezig zijn? Bestel dan snel je tickets!

Deel artikel

Lees ook


Gezond Magazine
10 februari 2018

Nicolette: ‘Wees elke dag dankbaar dat je Happy en Healthy bent!’


Brein Gezond Liefde Opvoeding
13 februari 2018

Kinder- en jongerencoach José over positief denken: deel 2


Gezond
9 april 2018

3 typen hormonen: de verschillen


Brein Geluk Gezond
29 september 2016

7 kleine geluksboosters voor jou


Brein Gezond Goed nieuws
6 april 2016

Muziek aan tijdens je werk!


Advies Body & Mind Brein Gezond
30 oktober 2016

Dit zegt jouw beha over je persoonlijkheid

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!