Vind je innerlijke rust tijdens de eerste Inner Peace Conference

Stress. Het lijkt wel alsof we er met z’n allen steeds meer last van hebben. We werken en werken en werken, hard en zonder te stoppen. Waarom zijn we toch altijd zo druk, nemen we geen tijd voor onszelf en vooral: wat kunnen we hier aan doen?

Dat we ondanks alle welvaart en vrijheid toch zo gestrest zijn met z’n allen heeft vooral te maken met de aanhoudende stroom informatie die we dagelijks te verduren krijgen. Door de constante technologische ontwikkelingen raken we overprikkeld en overspannen. Dit zorgt voor een record aantal burn-outs op steeds vroegere leeftijd. Wat we nodig hebben? Innerlijke rust. En die vind je tijdens de allereerste editie van de Inner Peace Conference in Amsterdam op 1 en 2 oktober 2016.

IPC_Key-visual_RGB

Inner Peace Conference is een weekend, georganiseerd door Delight Yoga, vol yoga, meditatie, wisdom, live muziek, lezingen en workshops. De oprichters van het evenement hopen met de Inner Peace Conference een platform te creëren waar mensen van over de hele wereld bij elkaar kunnen komen om samen innerlijke rust te kunnen ervaren. Wil jij bij dit bijzondere evenement aanwezig zijn? Bestel dan snel je tickets!

Deel artikel

Lees ook


Brein
3 februari 2017

7x waarom kritiek ontvangen een cadeautje is


Body & Mind Brein Gezond
26 oktober 2016

8x de slechtste gewoonten voor je mentale gezondheid


Bewegen Gezond
19 juni 2017

Mark Tuitert vertelt hoe je kunt blijven sporten op vakantie


Voeding
28 maart 2018

DISQ recept: South American chicken


Advies Bewegen Body & Mind Brein Gezond
16 oktober 2016

Het resultaat van elke dag yoga


Body & Mind Brein Reizen
18 februari 2018

Blue Zones

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!