Juich jij zaterdag voor Humberto of Achmed?

dance-dance-dance

Dance Dance Dance is hét nieuwe televisieprogramma op RTL4 waarin vijf bekende Nederlanders en hun danspartner een dansavontuur aangaan. Het spektakel zal gepresenteerd worden door Chantal Janzen (weet je nog hoe ze Berlijn lekker onveilig maakte met Wendy?) en Jandino Asporaat.

In het programma worden videoclips van bekende liedjes zo goed mogelijk nagedaan door de BN’ers en hun partners. Wat de koppels kunnen winnen? Naast eeuwige roem winnen ze ook een geldbedrag dat ze doneren aan een goed doel naar keuze.

De koppels bestaan uit Humberto Tan met zijn dochter Julia, GTST-actrice Pip Pellens met haar vriend Pim Wessels, professioneel danseres Euvgenia Parakhina en partner Jeroen Jorna, Moordvrouw-acteurs Fockeline Ouwerkerk en Achmed Akkabi en presentatrice Sylvana Simons met haar neef Regillio Denswil. De koppels worden beoordeeld door een vakjury die bestaat uit Dan Karaty, Timor Steffens en Igoné de Jongh.

Van acteurs naar dansers

Fockeline en Achmed hebben pieken en enorme dalen gehad, maar ze zouden het voor geen goud gemist willen hebben. ‘Mijn vriendschap met Achmed is alleen maar sterker en beter geworden en dat is iets waar ik heel gelukkig van wordt,’ aldus Fockeline. Naast het feit dat de vriendschap hechter is geworden, doen ze niet voor niets mee aan dit programma. Ze mogen straks een supermooi bedrag aan hun zelf gekozen goede doel overhandigen. ‘Met dit programma kunnen we iets teruggeven. Doordat het geld naar het goede doel gaat, kunnen we kinderen gelukkig maken en dat vind ik misschien het allermooiste’.

In het programma gaat het om doorzettingsvermogen. Je moet doorzetten en niet opgeven. Alle koppels gaan door het uiterste, omdat ze iets graag willen bereiken. Er is nauwelijks concurrentie. Fockeline noemt het zelfs een teamsport, omdat iedereen elkaar alles gunt om het beste neer te zetten. Ze weten van elkaar waar ze doorheen zijn gegaan en doen dit niet alleen voor zichzelf, maar ook voor een ander; het goede doel.

Humberto & Julia

Ook Humberto en zijn dochter Julia worden supergelukkig van Dance Dance Dance. Naast het feit dat vader en dochter samen kunnen dansen, wordt het koppel ook uitgedaagd om iets te doen wat ze (nog) niet kunnen. Alle koppels moesten heel hard trainen en dat vraagt veel van je lichaam. Zelfs wanneer Humberto een training oversloeg, gaf zijn lichaam seintjes dat hij moest gaan trainen.

De koppels hebben heel erg veel gehad aan alle professionele dansers. Volgens Humberto zijn de dansers enorm gedisciplineerde, sociale, harde werkers die bovenal heel weinig klagen. Julia voegt daar aan toe: ‘Als wij heel lang deden over het leren van een dans, werden ze niet boos. Ze waren heel erg betrokken met iedereen, zo lief!’

Persoonlijke boodschap voor de WENDY-lezers

Wij vroegen Humberto en Julia waarom jullie aanstaande zaterdag écht naar het programma moeten gaan kijken. Hieronder zie je de videoboodschap die ze speciaal voor jullie inspraken.

Zaterdag 5 september is de eerste aflevering om 20.00 uur te zien op RTL4.

Beeld: RTL
Deel artikel

Lees ook


Gezond Voeding
20 februari 2018

Haal meer uit je fruitschaal: ranking the fruits


Gezond
27 april 2017

Een kater bestrijden: hoe het niet moet!


Body & Mind Gezond lifestyle
6 oktober 2016

Dit gebeurt er met je lichaam als je stopt met roken


Advies Body & Mind Gezond Video gezond
3 september 2016

3x yoga-oefeningen tegen rugpijn


Bewegen Gezond
31 maart 2018

Wendy wordt uitgedaagd voor een potje RaceRunning


Advies Body & Mind Gezond
8 april 2016

Een kleine dut geeft je net dat beetje fut!

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!