Koken met Aanbiedingen: broodje kabeljauwburger met koolrabisalade

kabeljauwburgers-met-koolrabisaladeElke week zorgen de mannen van Koken met Aanbiedingen voor een lekker, makkelijk en vooral voordelig recept. Klaar in ongeveer een half uurtje, omdat niemand zin heeft om lang in de keuken te staan aan het einde van een doordeweekse dag.

Een broodje kabeljauwburger gaat er altijd wel in hier op kantoor, maar thuis ook zeker! Het is een makkelijk gerecht dat zowel als lunch en diner kan. Lekker met een frisse koolrabisalade en komkommer! Kortom, een gerecht dat binnen no-time op tafel staat en waar alle vrienden en familie van mee kun zullen genieten!

Aanbiedingen in dit recept:
 4 kabeljauwburgers
 1 appel
 1 komkommer
 7 eetlepels Almhof yoghurt
 3 eetlepels Remia mayonaise 
 40 gram walnoten

Wat je ook nog nodig hebt (voor 4 personen):
10 gram bieslook
10 gram peterselie
1 koolrabi
125 gram geraspte wortelen
1 eetlepel mosterd
4 bruine pistoletjes

De aanbiedingen zijn geldig bij de Albert Heijn tot en met zondag 1 november.

kabeljauwburgers-met-koolrabisalade-3

Hoe maak je het?

Snijd de koolrabi en appel in dunne reepjes (julienne). Snijd de bieslook en peterselie fijn. Schaaf met behulp van een kaasschaaf dunne linten van de komkommer. Hak de walnoten grof.

Meng de koolrabi met de wortel, appel en walnoten in een kom. Meng 2 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel mosterd door de koolrabi en breng op smaak met peper en zout.

Meng de yoghurt met de mayonaise, peterselie en bieslook. Breng het geheel op smaak met peper en zout.

Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de kabeljauwburgers in ongeveer 10 minuten gaar. Keer regelmatig om.

Snijd de broodjes open, besmeer met een eetlepel van het yoghurt-mayonaise mengsel en beleg het met de linten komkommer en een kabeljauwburger. Serveer de burgers met de koolrabisalade.

Voor meer lekkere recepten van Koken met Aanbiedingen klik je hier.

kabeljauwburgers-met-koolrabisalade-2

Deel artikel

Lees ook


Bewegen Gezond
26 februari 2017

Knakken van gewrichten: waarom en kan het kwaad?


Doen Gezond Koken Voeding
19 april 2016

Koken met aanbiedingen: groene asperges met romige saus en gepofte aardappel


Doen Gezond Koken Voeding
22 juli 2016

Drink jezelf gezond: Citroentijm & meloen


Advies Gezond
20 augustus 2016

Een goede nachtrust? Blijf van die snooze-knop af


Brein Gezond Goed nieuws
19 april 2016

Creatief met je sarcasme!


Body & Mind Brein Gezond
6 november 2016

Aan deze punten herken je een optimistisch persoon…

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!