Koken met aanbiedingen: spaghetti met een romige saus vol paddenstoelen en kip

Elke week zorgen de mannen van Koken met Aanbiedingen voor een lekker, makkelijk en vooral voordelig recept. Klaar in ongeveer een half uurtje, want niemand heeft aan het einde van een doordeweekse dag nog zin om lang in de keuken te staan.

Of je er nu tomatensaus overheen doet of ‘m op smaak maakt met verse knoflook, pasta scoort altijd. Wij bedachten deze week een romige variant voor je vol oesterzwammen en shiitake.

Aanbiedingen in dit recept:
 150 gram oesterzwammen
 100 gram shiitake
 1 rode peper
 300 gram kipfiletblokjes

Wat je ook nog nodig hebt (voor 4 personen):
200 ml. Blue Band Finesse
3 teentjes knoflook
1 bakje peterselie
350 gram spaghetti

De aanbiedingen zijn geldig bij de Dirk tot en met zaterdag 21 mei. 

kma_foto-2505

Hoe maak je het?

Breng een pan met water en een snuf zout aan de kook.

Halveer de rode peper over de lengte, verwijder de zaadlijst en snijd de rode peper in dunne reepjes. Borstel de paddenstoelen schoon en hak deze grof. Hak de peterselie fijn en pers de knoflook uit.

Verhit een scheutje olie in een grote koekenpan en fruit de rode peper 2 minuten, voeg de knoflook toe en bak 1 minuut mee.

Voeg de kipfilet en de paddenstoelen toe en roerbak 4 minuten mee. Blus af met de Blue Band Finesse en laat nog 5 minuten op laag vuur pruttelen. Breng op smaak met zout en peper.

Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar met een scheutje olie in de pan.

Roer de romige saus samen met de peterselie door de spaghetti en meng goed.

Verdeel de spaghetti over de borden.

Eet smakelijk!

Voor meer lekkere recepten van Koken met Aanbiedingen klik je hier

kma_foto-2497-2

 

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!