Koken met aanbiedingen: Ei-wraps met gado gado vulling

Elke week zorgen de mannen van Koken met Aanbiedingen voor een lekker, makkelijk en vooral voordelig recept. Klaar in ongeveer een half uurtje, want niemand heeft aan het einde van een doordeweekse dag nog zin om lang in de keuken te staan.

Een snelle hap voor elk moment van de dag, maar ’s avonds en warm smaakt ie op z’n best. De luchtige ei-wraps bak je eenvoudig van ei en kokosmelk. Voeg daar bloemkool, broccoli en verse pindasaus aan toe en voilà, kind kan de was doen.

Aanbiedingen in dit recept:
 250 gram pinda’s
 500 gram broccoli
 200 gram aardappelen

Wat je ook nog nodig hebt (voor 4 personen):
8 eieren
500 gram bloemkool
2 teentjes knoflook
2 eetlepels ketjap manis
1 theelepel sambal badjak
6 eetlepels kokosmelk

wraps

Hoe maak je het?

Breng een pan met water aan de kook. Snijd de broccoli en de bloemkool in kleine roosjes. Schil en snijd de aardappelen in kleine blokjes en pers de teentjes knoflook uit. Kook de broccoli, de bloemkool en de aardappelen 6-8 minuten. Giet af en bewaar in de pan. Hak de pinda’s in een keukenmachine of met een staafmixer tot een pasta. Voeg deze pasta samen met 3 eetlepels kokosmelk, de sambal badjak, de knoflook en de ketjap manis aan een steelpan toe en verwarm kort. Voeg eventueel extra water toe als de saus te dik is. Kluts de eieren in een kom en breng op smaak met zout, peper en de overige 3 eetlepels kokosmelk. Verhit een scheutje zonnebloemolie in een koekenpan en bak 1 voor 1, 4 omeletten. Verdeel de groenten samen met de pindasaus over de omeletten en rol deze op. Verdeel de ei-wraps met gado gado vulling over de borden. Eet smakelijk!

Voor meer lekkere recepten van Koken met Aanbiedingen klik je hier.

 

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!