Deze schattige kinderen geven het goede voorbeeld

Jong geleerd is oud gedaan en deze kinderen zijn daar het perfecte voorbeeld van. Hun ouders gaven ze het goede voorbeeld en daardoor wilden ze met alle liefde andere mensen, dieren en poppen helpen. Wat een schatjes! 

Gewonde dinosaurus

Toen Jurassic Park gewonde dinosaurussen op de markt bracht, klaagden veel ouders dat ze er te gewelddadig uitzagen. Dit kleine meisje vond het vooral zielig en bedacht een oplossing. Ze vroeg haar ouders om de wonden te verzorgen en de dinosaurus te verbinden.

kinderen 16

Handje helpen

Dit schattige kleine jongetje wilde het konijntje optillen zodat hij bij de rest van de groep kon zijn. Hij had echter niet in de gaten dat het om een standbeeld ging…

kinderen 6

Kleine deugniet

Dit ondeugende meisje nam stiekem een kalfje mee naar huis om met hem te knuffelen. We denken niet dat het kalfje mocht blijven, maar wat zijn ze toch lief samen!

kinderen 15

Lieve lunch

Normaal gesproken maken vaders of moeders altijd de lunch klaar, maar deze keer was het omgekeerde wereld. Een meisje maakte speciaal voor haar vader boterhammen klaar zodat hij ook een keer een lunchpakket mee naar zijn werk kon nemen. Lief!

kinderen 14

Zieke kat

De moeder van dit meisje vertelde haar dochter dat de kat erg veel pijn heeft door reuma en dat ze heel voorzichtig met hem moest zijn. Waarop het meisje zei: ‘oké, dan zal ik haar wel even voorlezen.’

kinderen 13

Slaap lekker

Sinds de verhuizing stopt een klein jochie uit Amerika zijn kat iedere keer in wanneer hij een dutje doet. Vind je het nu al schattig? Wacht maar tot je de reden hoort. Hij doet dit zodat de kat een goede reden heeft om terug naar huis te komen als hij is gaan wandelen.

kinderen 12

De klusser

Dit fantastische meisje is pas negen jaar oud, maar heeft speciaal voor de daklozen een schuurtje gebouwd waar ze kunnen overnachten. Dat is nog niet alles! Ze verbouwt ook nog eens groente en fruit zodat ze de mensen eten kan geven. Geweldig!

kinderen 11

Echte dieren

Ze verkocht al haar knuffeldieren om geld op te halen voor de lokale dierenambulance. ‘Nu kunnen echte dieren beter verzorgd worden’, aldus het meisje.

kinderen 10

Haar weggeven

Dit moedige meisje van drie zag op straat een ander jong meisje zonder haar. Haar moeder vertelde dat het meisje ziek was en dat haar haren uitvielen door de medicijnen die ze kreeg. Hierop zei haar dochter: ‘Oh, maar dan mag ze wel wat van mijn haar!’.

kinderen 8

De dierenvriend

Deze lieve jongen maakte een hondenhoek bij zijn huis zodat alle zwerfhonden in de buurt daar ’s nachts konden slapen. Hij vond echter dat hij nog meer kon doen en besloot de honden elke dag eten te geven. Goed bezig!

kinderen 3

Super spaargeld

Dit jochie heeft in één jaar 120 dollar gespaard en toen hij op een dag wakker werd wist hij wat hij ermee ging doen; hij was vastbesloten om de daklozen te helpen. Hoe? Door allemaal lunchpakketjes voor ze te maken. Dit is toch fantastisch?!

kinderen 2

Goede combinatie

Om geen onderscheid te maken tussen speelgoed voor jongens of voor meisje gaf een moeder haar dochter poppenspeelgoed en speelautootjes. Dit is wat er gebeurde…

kinderen 1

Bekijk ook eens dit filmpje waarin twee meisjes van jongs af aan een mooi dansje leren van van hun vader. 

Bron: Boredpanda, buzzfeed
Deel artikel

Ook interessant

Gezond Stress
21 juni 2018

Monic Hendrickx gaat op yogareis

Body & Mind Brein Reizen
18 februari 2018

Blue Zones

Body & Mind Gezond Lifestyle
1 oktober 2016

Tips voor het stoppen met roken: wat is de manier?

Advies Apps & Tech Gezond Lifestyle
30 mei 2016

Slimme app spoort huidkanker op

Gezond
9 april 2018

3 typen hormonen: de verschillen

Gezond Voeding
3 oktober 2017

Zo doorbreek je je ongezonde eetgewoontes

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!