Het leven is te kort om …

Stop met energie te richten op dingen die het leven minder leuk maken; het leven is te kort om je hiermee bezig te houden. Doe liever dingen waar je geen spijt van krijgt. En voel je beter! 

 

Het leven is te kort om …

… spijt te hebben van een gemiste work-out

Je bent écht geen loser als je er een keertje overslaat. Bovendien heeft het missen van één training ook geen effect op je lichaam. Voel je maar lekker niet schuldig.

shutterstock_377197939

 

 … een hekel te hebben aan je werk

Ideetje: gun je baan aan iemand die het wel leuk vindt, en zoek zelf iets wat beter bij je past. Het leven is te kort om je 36 uur per week niet zo lekker op je werk te voelen.

shutterstock_385488973

… jezelf niet te accepteren

Op een Facebook-foto van een vriendin, in de spiegel van het pashokje: stop met de kritiek op jezelf of je lichaam. Geef jezelf maar eens een complimentje. Daar word je blijer van én je krijgt meer zelfvertrouwen.

shutterstock_356468396

 

 

… slecht zittend ondergoed te dragen

Huh? Ja echt! Verwen jezelf.

shutterstock_298693178

 … je dromen niet te delen

Je vrienden, je familie, je geliefden: als zij al niet weten wat je wilt, weet niemand dat. Bovendien kunnen zij je helpen en aanmoedigen. En meejuichen als je je droom waarmaakt. Share!

 

shutterstock_277184789

 

 … te lui te zijn om te veranderen

Geen excuus: als je iets wilt bereiken, zul je soms moeten veranderen. Dat vraagt om aanpassingen of lef. Stop met smoesjes, en ga ervoor.

shutterstock_129551516

 

… jezelf te vergelijken met anderen

Stop er eens mee. Je bént iemand anders, dat maakt jou jou. Ga maar lekker van jezelf uit.

shutterstock_366619649

 

… niet te reizen

Wees wijs en reis. En word wijzer. Geniet van de superstranden, andere culturen, mooie mensen en bijzondere plekjes op deze wereld. Je kent ze nog lang niet allemaal (zelfs  jij niet, Floortje!).

 

shutterstock_349997972

… kritisch op anderen te zijn

Voel jij je beter wanneer je anderen naar beneden haalt? Nee toch? Bovendien geeft het je een ongelukkige uitstraling. Dat wil je toch niet?

shutterstock_371754064

 

… je meer van andermans mening aan te trekken dan aan die van jezelf

De enige mening die voor jou belangrijk is, is je eigen mening. Alleen jij kunt je hele leven van jezelf op aan en jij kent jezelf het best. Vertrouw op jezelf. Jij weet wat goed voor jezelf is.

shutterstock_390433726

 

Wanneer stop jij eigenlijk met leven in de toekomst?

Bron: Huffington Post
Beeld: Shutterstock

 

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!