Love Note Day: verras iemand met een handgeschreven briefje!

Laten we de liefde vieren… En helemaal vandaag! Vandaag -26 september 2016- is het namelijk Love note day en draait de hele dag om het schrijven en versturen van lieve berichtjes. Wij grijpen deze kans aan om jullie bij te praten over een aantal originele manieren om je lief, beste vriend(in), moeder of wie dan ook te verrassen met een persoonlijk en handgeschreven briefje.

Laten we de liefde vieren… En helemaal vandaag! Vandaag -26 september 2016- is het namelijk Love Note Day en draait de hele dag om het schrijven en versturen van lieve berichtjes. Wij grijpen deze kans aan om jullie bij te praten over een aantal originele manieren om je lief, beste vriend(in), moeder of wie dan ook te verrassen met een persoonlijk en handgeschreven briefje.

Want eerlijk, soms is het best fijn om terug te gaan in de tijd en die e-cards en e-mails in te wisselen voor een ouderwets, handgeschreven briefje, toch? Dat dachten wij ook!

Briefje in de koelkast

Waarom niet? Originaliteit is immers altijd leuk! Plak het briefje bijvoorbeeld op dat ene pak melk dat hij ’s ochtends altijd pakt…

Of in de badkamer

Wat er in de ochtend nóg fijner is dan een warme douche? Een lief berichtje. Van jou!

Op het stuur in de auto

Reist hij of zij altijd met de auto? Hopsakee, plak dat briefje op het stuur en een grote glimlach is verzekerd.

Verstopt in de tas

Op het moment dat de ontvanger zijn agenda uit z’n tas wil halen, is het eerste wat ‘ie treft jouw lieve woorden, gebundeld op een mooi briefje. Hoe fijn is dat?

Op de werkplek

Wil je jouw lieve collega een leuk briefje toestoppen? Goed idee! Plak het briefje op het bureau bijvoorbeeld, of op het computerscherm…

Last but not least: geef het persoonlijk (met een dikke vette knuffel erbij!)

Natuurlijk kun je jouw briefje ook gewoon zelf geven… Kun je meteen die dikke, vette knuffel erbij cadeau doen!

En, ga jij iemand heel erg happy maken met een persoonlijk, handgeschreven briefje? Wij zijn benieuwd! En onthoud: mooie woorden zijn altijd welkom en nooit verkeerd. Je geeft hiermee niet alleen jezelf een fijn gevoel, maar ook de ander. Een win-winsituatie dus. Happy Love Note day!

Ook leuk om te lezen: De beste wensen wereldwijd, Zo kun je mooie woorden weggeven & Meer dan 50 jaar verliefd? Zo ziet dat eruit!

Bron beeld: Shutterstock

 

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!