Maak kans op een bijzondere ontmoeting met prinses Laurentien

win een bijzondere ontmoeting met prinses Laurentien

Tijdens een event dat Bol.com op 2 februari organiseert, maak jij kans op een bijzondere ontmoeting met prinses Laurentien.

Onder leiding van onze WENDY online boekenrecensent, Janneke Siebelink, zal prinses Laurentien aanwezig zijn om gesprekken op gang te brengen tussen volwassenen en kinderen over uiteenlopende onderwerpen.

Advies van kinderen

De prinses deed dit al eerder voor het boek Nog Lang en Gelukkig – Voorleesboek voor volwassenen die de weg een beetje kwijt zijn, dat ze samen met Jeroen Smit schreef. Met het boek zetten ze de wereld op z’n kop. Leiders Ben van Beurden (Shell), Ahmed Aboutaleb (Rotterdam) en Herna Verhagen (Postnl) delen hun dilemma’s en kinderen geven advies. De kinderen kwamen met zeer frisse ideeën en adviezen.

Zo adviseerde een 10-jarige jongen aan de baas van een groot bedrijf die bang was voor het zwarte gat nadat hij zijn ontslag had genomen: ‘Je moet de moed vinden om iets anders te doen, maar vooral ook de moed vinden om niets te doen.’

win een bijzondere ontmoeting met prinses Laurentien

Doe mee en win!

Wil je dolgraag bij dit bijzondere event op 2 februari aanwezig zijn? Wij mogen 25 x 2 kaarten weggeven! Doe mee aan de prijsvraag en kom samen met je kind, nichtje, neefje, buurmeisje, of -jongetje naar dit event!

Wat moet je doen? Mail ons op welke vraag jij een verfrissend advies zou willen hebben van een kind naar winactie@wendymultimedia.nl o.v.v. Laurentien. Vergeet niet om je adresgegevens erbij te vermelden!

De actie loopt tot vrijdag 27 januari. Op deze winactie gelden onze voorwaarden.

Beeld: Bol.com

Deel artikel

Lees ook


Bewegen Gezond lifestyle
26 augustus 2016

15 dingen die je kunt doen tijdens het warme weer


Stress
9 oktober 2016

Relaxen maar! Ontspannen doe je zo


Body & Mind Gezond Liefde Relatie
29 mei 2017

10x wat je slaaphouding over je relatie zegt


Bewegen Brein Gezond Liefde Stress
12 november 2017

Female Sensual Qigong helpt je uit je hoofd en in je lijf


Gezond
19 november 2016

Elke dag bier goed voor je gezondheid?


Gezond Magazine Voeding
5 december 2016

5 dingen waar je volgens de wetenschap meteen blij van wordt

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!