Marleen verlaat makelaardij voor bewuste mode

DSC_0727x

In één keer kom je thuis te zitten zonder werk. Dan kun je ervoor kiezen om zo snel mogelijk weer te gaan solliciteren, maar je kunt deze tijd ook gebruiken voor jezelf. De 31-jarige Marleen Vinken werkte in de makelaardij en ging onderzoeken wat ze nou echt wilde in haar leven. Ze kwam tot de conclusie dat ze een heel andere richting in wilde slaan en heeft de stoere stap gezet om een eigen modelabel te starten.

De makelaardij

Marleen is na haar studie Vastgoed & Makelaardij direct aan het werk gegaan en heeft ruim acht jaar in de makelaardij gewerkt. Ruim een jaar geleden kwam ze zonder baan te zitten, omdat de baas waarvoor ze werkte, ging stoppen met het bedrijf. Toen heeft ze het besluit genomen om te gaan onderzoeken waar haar passie ligt.

Marleen is hartstikke creatief en heeft altijd al interesse in mode gehad. De Tilburgse dacht tijdens haar studiekeuze dat de modewereld te hard voor haar zou zijn en heeft daarom voor de makelaardij gekozen. Als ze nu terugblikt op haar tijd als makelaar merkt ze op dat ze de creatieve dingen van het vak en de interactie met mensen haar de meeste energie gaven.

DSC_03133

Herontdekking

In de tijd dat Marleen geen werk had, heeft ze haar kans gegrepen zichzelf te herontdekken. Ze heeft bewust de keuze gemaakt om niet op zoek te gaan naar een nieuwe baan.

Ze kwam erachter dat ze graag iets goeds wilde doen voor de wereld. Haar doel was om een nieuwe betekenis aan het woord ‘modebewust’ te gaan geven: bewust zijn van wat er belangrijk is, bewust zijn van jezelf, bewust zijn van de wereld en wat er om je heen gebeurt. De keuze voor milieubewuste kleding was hierdoor snel gemaakt. Om deze boodschap over te brengen is Marleen met LoveDrunky begonnen.

spandoek3

LoveDrunky

LoveDrunky is een online winkel vol milieuvriendelijk en eerlijk geproduceerde mode met een liefdevolle boodschap. De bedoeling van de kleding is op een trendy manier liefde uitdragen. Het gaat om de liefde voor de wereld, de liefde voor jezelf en liefde voor de medemens. Alle kleding van LoveDrunky is honderd procent eco-friendly en wordt gemaakt van biologisch katoen, bamboe of hout.

Iedere top heeft een liefdevolle boodschap met een eigen verhaal; een zogeheten Topstory die je bij elke bestelling ontvangt. Dit zijn levenslessen uit het leven van Marleen. Ze hoopt mensen hiermee te inspireren.

DSC_0335x

Beste keuze ooit

Marleen staat nu erg gelukkig in het leven. Ze ziet zichzelf als een beter persoon en is heel trots op het concept van LoveDrunky. ‘In LoveDrunky kan ik mijn passie kwijt en dat voelt bijzonder goed.’ In de tijd dat ze thuis zat, heeft ze geleerd om keuzes te maken vanuit haar hart. Ze zegt daarbij: ‘Vanuit je hoofd maak je keuzes om te overleven en vanuit je hart maak je keuzes om te leven. Dus laten we vaker naar ons hart luisteren.’

Meer inspirerende persoonlijke verhalen lezen? Lees dan dit artikel over Anath die haar geluk vindt over de hele wereld.

Winnen!

modellenkopie

LoveDrunky geeft twintig te gekke shirtjes weg. Wat moet je hiervoor doen? Like onze Facebookpagina en tag degene die jij graag een LoveDrunky-shirtje wilt geven. Zet erbij welk model je graag wilt geven en vergeet niet om de maat van die persoon erbij te vermelden! Wie weet verrassen wij jouw vriendin binnenkort met een leuk shirt en dito tekst erop. Je kunt meedoen tot en met donderdag 30 juli. De winnaars worden vrijdag 31 juli bekendgemaakt.

Wil je ook een leuk shirtje voor jezelf bestellen? Dat kan hier.

Op deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

De winnaars zijn bekend! Staat jouw naam in de onderstaande lijst? Gefeliciteerd! Mail snel je adres naar wendyonline@windpublishing.com.

Janine Eenkhoorn
Sara Versteeve
Marit Mijnheer
Eva Breedijk
Annette van Es
Sabine Remmerswaal
Saskia Ogretmen – Klinkenberg
Erika Poel
Nadia Helderman
Angela Matlega
Alicja Matlega
Linda Mooij
Demi van der Meer
Maud Dekkers
Jacueline Slikkerveer
Haron van der Velde
Anne van der Zee
Stefanie de Keijzer
Kate Stornebrink
Julia Krijger

Deel artikel

Ook interessant

Gezond
14 augustus 2017

4x recepten voor verse en gezonde thee

Bewegen Gezond
15 oktober 2018

Arie Boomsma: Lang leve een duidelijk doel!

Brein Gezond Lifestyle
11 april 2016

Een zee van verlichting

Stress
23 februari 2017

Ben jij een perfectionist? Doe de test!

Brein Gezond
22 juli 2017

Hierom klinkt jouw stem anders dan je ‘m zelf hoort…

Gezond Voeding Wendy's Elftal
29 april 2018

Asperges met scrambled eggs en zalm van Luuk uit Wendy’s elftal

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!