Nu in de bioscoop: de film ‘Oh Baby’ + WIN kaartjes

De film ‘OH BABY’ is in première gegaan. De komedie, met in de hoofdrollen Gijs Naber en Hanna van Vliet, is geregisseerd door muzikant en acteur Thomas Acda. Dit is de tweede film die hij heeft geregisseerd, alleen is dit wel zijn bioscoopfilmregiedebuut. 

Over Oh Baby:

Liedjesschrijver Ruben (Gijs Naber) neemt het leven niet al te serieus en de liefde al helemaal niet. Als hij na de onverwachte dood van een scharrel de vader blijkt te zijn van haar acht maanden oude zoon, staat zijn leven compleet op zijn kop. Zonder enige voorbereiding heeft Ruben van de ene op de andere dag de zorg over baby Oscar. Alsof dat nog niet ingewikkeld genoeg is, besluit zijn losbollige nieuwe schoonzus Lucy (Hanna van Vliet) dat ook zij voor haar neefje wil zorgen… desnoods met Ruben erbij.

Oh Baby is het bioscoopfilmregiedebuut van Thomas Acda. Hij schreef ook enkele liedjes voor de film.

WIN

Wil je met het frisse herfstweer gezellig met een vriendin naar de bioscoop gaan? En heb je zin in een komedie met een geweldige cast, fantastische muziek en een prachtig verhaal? Wij mogen 8 x 2 kaarten weggeven voor de komedie ‘OH BABY’! Wil jij kans maken op deze kaarten? Reageer dan met wie jij naar deze film wilt onder de berichten op onze social media-kanalen Facebook en Instagram!

Deel artikel

Lees ook


Brein Gezond Opvoeding Stress
30 november 2017

Onze jeugd is heel gelukkig (maar voelt wel veel stress)


Gezond
9 maart 2017

Vraag & antwoord healthcoach Laura Pels: Wat kost een personal trainer?


Brein Gezond
17 juni 2017

Adem je hoofd leeg in 10 stappen


Beauty Gezond Magazine Voeding
21 oktober 2016

Vivians wondermiddelen


Gezond Voeding
31 juli 2017

Waarom we het zo moeilijk vinden om op maandag gezond te leven


Achter de schermen Brein Gezond Magazine Wendy
1 juli 2016

In balans met WENDY#7

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!