Must have: nieuwe collectie HEMA x Fab.

HEMA_boxes_crop

Het in 1926 opgerichte warenhuis HEMA maakt al een tijdje grote indruk door samenwerkingen aan te gaan met Nederlandse ontwerpers en dat vindt Wendy Online leuk!

Zo brachten ze vorig jaar herfst een 20-delige collectie uit met het designcollectief MOAM. Dit najaar komt HEMA met een bijzondere collectie in samenwerking met het modemerk Fab. Van zwarte regenlaarsjes met gouden studs tot paraplu’s, iPhone covers en sieraden. De collectie is groots én geweldig!

HEMA_Folder

Alles draait bij het warenhuis om de eenvoud, maar de gewone dingen moeten wel bijzonder zijn! Met deze tijdelijke collectie bestaande uit 24 fashion items maken ze dit meer dan waar. Dit zijn echte HEMA producten in de stijl van Fab. ‘Wij zijn trots om samen te werken met een van onze favoriete Nederlandse merken. Wij wilden voor HEMA blijmakers ontwerpen die iedere dag een lach op je gezicht toveren. Items voor dagelijks gebruik met een Fab. knipoog.’ aldus de oprichtster en designer Fabienne Chapot.

De collectie die vanaf 12 oktober in de HEMA filialen beschikbaar is, bestaat uit een basic- en luxe assortiment. Het luxe assortiment is exclusief verkrijgbaar in geselecteerde filialen en in de webshop. Wij zijn fan!Fabbb1

Bron: Hema
Lees ook:
Om óp te vreten
Deel artikel

Ook leuk


Apps & Tech Brein Gezond lifestyle
11 juni 2016

Lekker zen: 3x mediteren via een app


Doen Gezond Koken Voeding
19 april 2016

Koken met aanbiedingen: groene asperges met romige saus en gepofte aardappel


Stress
22 december 2016

5 minuten in de chill-zone tijdens de kerstdrukte


Stress
19 juni 2016

Wat zijn de symptomen van stress?


Advies Body & Mind Brein Gezond
8 november 2016

Vergeet schaapjes tellen, adem jezelf in slaap


Achter de schermen Brein Gezond Wendy
10 juli 2016

Stop met piekeren!

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!