Must have: nieuwe collectie HEMA x Fab.

HEMA_boxes_crop

Het in 1926 opgerichte warenhuis HEMA maakt al een tijdje grote indruk door samenwerkingen aan te gaan met Nederlandse ontwerpers en dat vindt Wendy Online leuk!

Zo brachten ze vorig jaar herfst een 20-delige collectie uit met het designcollectief MOAM. Dit najaar komt HEMA met een bijzondere collectie in samenwerking met het modemerk Fab. Van zwarte regenlaarsjes met gouden studs tot paraplu’s, iPhone covers en sieraden. De collectie is groots én geweldig!

HEMA_Folder

Alles draait bij het warenhuis om de eenvoud, maar de gewone dingen moeten wel bijzonder zijn! Met deze tijdelijke collectie bestaande uit 24 fashion items maken ze dit meer dan waar. Dit zijn echte HEMA producten in de stijl van Fab. ‘Wij zijn trots om samen te werken met een van onze favoriete Nederlandse merken. Wij wilden voor HEMA blijmakers ontwerpen die iedere dag een lach op je gezicht toveren. Items voor dagelijks gebruik met een Fab. knipoog.’ aldus de oprichtster en designer Fabienne Chapot.

De collectie die vanaf 12 oktober in de HEMA filialen beschikbaar is, bestaat uit een basic- en luxe assortiment. Het luxe assortiment is exclusief verkrijgbaar in geselecteerde filialen en in de webshop. Wij zijn fan!Fabbb1

Bron: Hema
Deel artikel

Lees ook


Gezond
14 augustus 2017

’s Ochtends of ’s avonds douchen: wat werkt het best?


Achter de schermen Gezond
27 april 2016

Bijkomen van Koningsdag (en nacht) …


Gezond Voeding
7 juni 2017

Recept: Kim Feenstra’s malse kip piri piri


Brein Gezond Goed nieuws
23 mei 2016

Goed nieuws: lezen maakt gelukkiger


Gezond Voeding
6 december 2017

Recept: amandelmeel cake met rood fruit & pure chocolade


Advies Brein Gezond
20 april 2016

Tegen jezelf praten: gek of geniaal?

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!