Must have: nieuwe collectie HEMA x Fab.

HEMA_boxes_crop

Het in 1926 opgerichte warenhuis HEMA maakt al een tijdje grote indruk door samenwerkingen aan te gaan met Nederlandse ontwerpers en dat vindt Wendy Online leuk!

Zo brachten ze vorig jaar herfst een 20-delige collectie uit met het designcollectief MOAM. Dit najaar komt HEMA met een bijzondere collectie in samenwerking met het modemerk Fab. Van zwarte regenlaarsjes met gouden studs tot paraplu’s, iPhone covers en sieraden. De collectie is groots én geweldig!

HEMA_Folder

Alles draait bij het warenhuis om de eenvoud, maar de gewone dingen moeten wel bijzonder zijn! Met deze tijdelijke collectie bestaande uit 24 fashion items maken ze dit meer dan waar. Dit zijn echte HEMA producten in de stijl van Fab. ‘Wij zijn trots om samen te werken met een van onze favoriete Nederlandse merken. Wij wilden voor HEMA blijmakers ontwerpen die iedere dag een lach op je gezicht toveren. Items voor dagelijks gebruik met een Fab. knipoog.’ aldus de oprichtster en designer Fabienne Chapot.

De collectie die vanaf 12 oktober in de HEMA filialen beschikbaar is, bestaat uit een basic- en luxe assortiment. Het luxe assortiment is exclusief verkrijgbaar in geselecteerde filialen en in de webshop. Wij zijn fan!Fabbb1

Bron: Hema
Deel artikel

Lees ook


Stress
3 oktober 2015

Stress? Ga afwassen!


Geven & ontvangen Gezond Goed nieuws Magazine
19 juni 2016

Dankbaarheid voor een fijne nachtrust


Gezond
8 mei 2017

Mediteren kun je leren: in 4 stappen


Advies Gezond
17 april 2016

Met huishouden kan je heel wat calorieën verbranden!


Brein Gezond
5 juli 2017

Waarom je juist vaker zou moeten dagdromen


Advies Body & Mind Gezond
1 mei 2016

De ideale douche

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!