Omdat het Nationale Pannenkoekendag is: win een pannenkoekpakket!

Vrijdag 24 maart is het Nationale Pannenkoekdag! Op deze dag gaan leerlingen van zo’n 1.000 basisscholen stapels pannenkoeken bakken voor ouderen. Opa’s en oma’s in verzorgingshuizen en oudereninstellingen in het hele land worden die dag in het zonnetje gezet, een feestje voor jong en oud. En wat ook zo leuk is: wij mogen 10 pannenkoekenpakketten weggeven!

 Jij kent vast ook wel iemand die je wat extra aandacht wilt geven. Maar het komt er vaak niet van of je vindt het moeilijk. Let op: we maken het je makkelijk en geven 10 pannenkoekpakketten t.w.v. € 37,50 weg. In het pakket vind je vijf speciale Koopmans-pannenkoekmixen, een Tefal-pannenkoekpan en een Tefal-pannenkoekmes.

De pan, geschikt voor alle warmtebronnen, heeft een sterke anti-aanbaklaag waardoor je tijdens het bakken geen boter of olie meer nodig hebt. De handige thermospot geeft de juiste baktemperatuur aan waardoor het mislukken van de eerste pannenkoeken voorgoed tot het verleden behoren. Dankzij de extra lage rand is het omkeren van de pannenkoek vanaf nu een fluitje van een cent.

Recepten

Behalve de ouderwetse, goudgele pannenkoek met stroop of poedersuiker zijn er ook heel wat andere variaties te bedenken. Wij hebben twee gezonde en makkelijke pannenkoekenrecepten voor je die al eerder op WENDY online stonden:

Winnen?

Laat ons weten wie jij gaat verwennen met zelfgebakken pannenkoeken en maak kans op dat pakket. Mail naar winactie@wendymultimedia.nl o.v.v. pannenkoeken en vergeet niet je adresgegevens erbij te vermelden.

De actie loopt tot 31 maart 2017. Op deze prijsvraag zijn onze voorwaarden van toepassing.

Beeld: Shutterstock, Tefal
Deel artikel

Lees ook


Advies Body & Mind Gezond
18 juni 2016

Ouder worden? Dit is het geheim


Gezond
25 juni 2017

Daphne kreeg twee soorten kanker tegelijk: ‘Het vertrouwen in m’n lijf terugvinden, is zwaar’


Brein Gezond lifestyle
13 augustus 2016

Staar naar deze foto's en kom tot rust


Brein Gezond Stress
14 januari 2018

Hoe je pauzes inbouwt in je drukke bestaan


Geven & ontvangen Gezond Magazine
12 maart 2018

Na negen keer kanker weer olympisch kampioen


Stress
9 november 2016

Last van stress? Dit zijn de boosdoeners

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!