Omdat het Nationale Pannenkoekendag is: win een pannenkoekpakket!

Vrijdag 24 maart is het Nationale Pannenkoekdag! Op deze dag gaan leerlingen van zo’n 1.000 basisscholen stapels pannenkoeken bakken voor ouderen. Opa’s en oma’s in verzorgingshuizen en oudereninstellingen in het hele land worden die dag in het zonnetje gezet, een feestje voor jong en oud. En wat ook zo leuk is: wij mogen 10 pannenkoekenpakketten weggeven!

 Jij kent vast ook wel iemand die je wat extra aandacht wilt geven. Maar het komt er vaak niet van of je vindt het moeilijk. Let op: we maken het je makkelijk en geven 10 pannenkoekpakketten t.w.v. € 37,50 weg. In het pakket vind je vijf speciale Koopmans-pannenkoekmixen, een Tefal-pannenkoekpan en een Tefal-pannenkoekmes.

De pan, geschikt voor alle warmtebronnen, heeft een sterke anti-aanbaklaag waardoor je tijdens het bakken geen boter of olie meer nodig hebt. De handige thermospot geeft de juiste baktemperatuur aan waardoor het mislukken van de eerste pannenkoeken voorgoed tot het verleden behoren. Dankzij de extra lage rand is het omkeren van de pannenkoek vanaf nu een fluitje van een cent.

Recepten

Behalve de ouderwetse, goudgele pannenkoek met stroop of poedersuiker zijn er ook heel wat andere variaties te bedenken. Wij hebben twee gezonde en makkelijke pannenkoekenrecepten voor je die al eerder op WENDY online stonden:

Winnen?

Laat ons weten wie jij gaat verwennen met zelfgebakken pannenkoeken en maak kans op dat pakket. Mail naar winactie@wendymultimedia.nl o.v.v. pannenkoeken en vergeet niet je adresgegevens erbij te vermelden.

De actie loopt tot 31 maart 2017. Op deze prijsvraag zijn onze voorwaarden van toepassing.

Beeld: Shutterstock, Tefal
Deel artikel

Lees ook


Achter de schermen Bewegen Gezond Magazine Vrijheid & balans
4 augustus 2016

Moedig samen met Wendy en Herman onze Olympische heldinnen aan


Gezond Voeding
4 juli 2017

Wat je absoluut niet moet eten na het sporten…


Brein
1 maart 2017

Geef vandaag een compliment!


Doen Gezond Koken Voeding
2 oktober 2016

Het is Koekjesdag! 3 recepten voor gezonde koekjes


Bewegen Gezond
12 juni 2017

Strakke bovenarmen trainen in 4 stappen, volgens Mark Tuitert


Brein Doen Gezond Luisteren
28 april 2016

Er zit muziek in je karakter!

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!