NUUD: de natuurlijke en irritatieloze deodorant + WIN

Heb jij al kennis gemaakt met NUUD-deodorant? NUUD is totaal onschadelijk voor je lijf en je gezondheid, zó onschadelijk dat je het zelfs kan eten! Als je op zoek bent naar een 100% veilige en irritatieloze deodorant, dan is dit misschien wel de oplossing!  

Natuurlijk is het belangrijk dat deodorant niet schadelijk is voor je lichaam en omgeving. NUUD gebruikt daarom geen aluminiumzouten in het product, maar microzilver. De volgende feiten over NUUD geven aan waarom je vaker natuurlijke producten zou moeten gebruiken:

  • NUUD is 100% dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. De natuurlijke deodorant is dus niet alleen goed voor jezelf maar ook voor dieren en je omgeving.
  • De meeste deo’s moet je dagelijks aanbrengen. NUUD hoef je maar 2 keer in de week (in sommige gevallen 1 keer) aan te brengen. Het werkt namelijk 3 à 4 dagen lang.
  • Omdat NUUD geurloos is, bestrijd je met deze deodorant niet een (zweet)geur met een andere geur. Zo voorkom je ook een té sterke deodorant geur.
  • Het laat geen sporen achter in je kleding, je hebt dus geen zweetvlekken én geen witte vlekken in je mooiste kleding.

WIN

Wij mogen 3x een jaar lang NUUD-deodorant weggeven! Ben jij op zoek naar een goed werkende en natuurlijke deodorant? Schrijf dan onder het bericht op onze social media-kanalen Facebook en Instagram waarom jij deze deodorant moet winnen!

nuud

 

Deel artikel

Lees ook


Stress
19 maart 2018

Stress geeft je superkrachten, maar soms even niet


Achter de schermen Bewegen Gezond Wendy
23 juli 2016

Olympisch leven na de topsport


Brein Gezond
1 augustus 2017

9 planten die je super gelukkig én gezond maken


Bewegen
19 april 2017

Welke fiets workout past bij jou?


Gezond Stress Voeding
16 november 2016

Voorkom stress met gezonde voeding


Gezond
8 maart 2018

De tijd dringt: Oscar Westbroek zoekt met spoed een donor

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!