Ontdek het Spoorwegmuseum en maak het leukste reisje van Nederland

‘Het leukste reisje van Nederland’ is van 22 juni tot en met 1 juli dé culturele belevenis van deze zomer.

Wie trein zegt, zegt reizen. Avontuur. Ervaringen. Plezier. Het hele jaar door kun je hiervoor terecht bij het Spoorwegmuseum, maar daar komt nu een extra mooie beleving bij! Op 22 juni introduceert het Spoorwegmuseum tien zomerse dagen lang ‘Het leukste reisje van Nederland’. Samen met de top van Nederland op het gebied van kunst en cultuur, waaronder Naturalis, Eye Filmmuseum, Afrika Museum, Zuiderzeemuseum, Fotomuseum Den Haag en TivoliVredenburg, word je meegenomen op de reis van je leven. Al je zintuigen worden geprikkeld tijdens dit unieke event.

Een mooie herinnering voor het hele gezin

Voor iedere leeftijd is het reisje een belevenis. Bij binnenkomst ontvang je een speciaal paspoort waarin je de stempels van zeven verschillende bestemmingen verzameld. Reis in één dag terug van nu naar de oertijd, vlieg vervolgens muzikaal de wereld over en maak de perfecte reisfoto. De verschillende partners staan allemaal met een eigen stukje kunst en cultuur in het Spoorwegmuseum. Wist je al dat Freek Vonk de verteller is van de spectaculaire animatie?

Online kaartverkoop

Kaarten zijn online verkrijgbaar op www.hetleukstereisjevannederland.nl. De voorpret is natuurlijk net zo belangrijk. Daarom heb je met een toegangsticket recht op gereduceerd reistarief met de NS, richting het Spoorwegmuseum. Museumkaarthouders hebben gratis toegang.

‘Het leukste reisje van Nederland’ wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van de BankGiro Loterij. Beschik jij over een BankGiro Loterij VIP-KAART? Dan hebben jij en 3 vrienden gratis toegang tot ‘Het leukste reisje van Nederland’. Wees er snel bij, want vol is vol.

Deel artikel

Ook interessant

Brein Gezond
28 november 2017

7 positieve gewoontes van gelukkige mensen

Bewegen Gezond
16 augustus 2017

De 5 bekendste vormen van yoga en wat ze voor je doen

Gezond Goed nieuws Voeding
20 mei 2016

Wijn, ideaal voor het voorkomen van hartpijn

Gezond Voeding
9 januari 2018

10 x zo weersta je verleidingen in de supermarkt

Doen Gezond Koken Voeding
9 augustus 2016

Koken met aanbiedingen: Pizza met groene asperges en prosciutto

Advies Doen Gezond Uitgaan
21 mei 2016

Glutenvrije festivals & marktjes

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!